Najlepsze Covery I Remixy
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Najlepsze Covery I Remixy
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tutaj możecie się wypowiedzieć na temat swoich ulubionych bądź najmniej lubianych coverów.
Oto moje propozycje: "wish you were here" Wyclef Jean "Metro" SOAD "Wicked game" HIM "Big in Japan" Guano Apes "sympathy for the devil" i "Knockin on heaven's door" G N'R "Shout" Disturbed "Sweet dreams" Manson "Another brick in the wall" Acid Drinkers Ten post był edytowany przez MisieK: 24.03.2008 22:15 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
![]() ![]() ![]() |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
ja tez mam nadzieje, ze kiedys uslysze dziewczyne na koncercie... w węgorzewie nie grali, a szkoda... mialam taka nadzieje... eh.
co do pasazera, to momentami kazik ma tam glos do złudzania przypominajacy glos muńka... juz po pierwszym przesluchaniu nasuneło mi sie takie skojarzenie... (ktos sie zgodzi ze mna? ; ) ) -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 08.05.2025 09:05 |