Co Myślicie O 6 Części???, opinie o HP i Książę Półkrwi
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Co Myślicie O 6 Części???, opinie o HP i Książę Półkrwi
Voldia |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: Szczecin ![]() |
O północy skończyłam czytać książkę i nie wiem, co o niej sądzić. Ogólnie jast fajna, ale... Dlaczego to akurat Sevcio musi zabić Dumbledora? A może jaednak Dumbledore nie zginął? Macie jakieś teorie na ten temat?
-------------------- I need to lose
To make it right I'll confront the stars tonight |
![]() ![]() ![]() |
Sir Estuans Interis |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 03.08.2005 ![]() |
QUOTE(Voldia @ 17.07.2005 11:44) O północy skończyłam czytać książkę i nie wiem, co o niej sądzić. Ogólnie jast fajna, ale... Dlaczego to akurat Sevcio musi zabić Dumbledora? A może jaednak Dumbledore nie zginął? Macie jakieś teorie na ten temat? Severus musiał zabić Dumbledora ponieważ przysiągł Niezłomną Przysięga Narcyzie Malfoy, że jeśli draco nie wykona swego zadania on przejmie to zadanie i go wykona. Gdyby Snape złamał przysięge i nie zabił Dumbledore'a niechybnie by umarł, ale szczerze mówiąc myslę, że Snape z dumblem coś wykombinowali i oszukali ta przysięgę, chociaż z drugiej strony Rowling wspominała kiedys aby ne było nam żal Snape'a bo on jeszcze zrobi cos strasznego. No i zrobił. Zabił Dumbledore'a (narazie). Jeżeli jednak Dumbledore nie odrodziłby sie w żaden sposób to biada Snapeowi. Pamiętajcie też, że istnieje portret Dumbledora w gabinecie dyrektor McGonagall, który pamięta wszystko co działo się za życia ludzkiego pierwowzoru. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 22:53 |