Co Myślicie O 6 Części???, opinie o HP i Książę Półkrwi
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Co Myślicie O 6 Części???, opinie o HP i Książę Półkrwi
Voldia |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: Szczecin ![]() |
O północy skończyłam czytać książkę i nie wiem, co o niej sądzić. Ogólnie jast fajna, ale... Dlaczego to akurat Sevcio musi zabić Dumbledora? A może jaednak Dumbledore nie zginął? Macie jakieś teorie na ten temat?
-------------------- I need to lose
To make it right I'll confront the stars tonight |
![]() ![]() ![]() |
Lukpo |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 20.07.2005 ![]() |
Powiem tyle...
1. Snape - Avada w Dumbledora i po sparwie nie ma się nad czym rozwodzić... Nie zachodźcie w głowe dowiecie się w 7 tomie, bo wam czaszka wyparuje ![]() Ja osobiście uważam nie nic się nie da zorbić, Można to wywnioskować z 2 rozdziału kiedy Narcyza i Bellatrix odwiedzaja Snapa... Niezłomna przysięga robi swoje... 2. Inicjały - Fajna sprawa, też nie zachodźcie w głowe bo wam sie czaszka zapali... Brat Syriusza nie miał co robić tylko biegał po Horukusy... 3. Harry idiotko trzeba było pociąć w czas Malfoya Sencusempra... Snapa tak samo, a wczesniej przyłożyć się do oklumantacji i zaklęć niewerbalnych... A nie jak ta pała gapić sie w mape... ![]() 4. Harry vs Horukusy - Ciekawe jakim cudem harry ma zamiar odnazeźć resztę horukusow w pojedynkę co? Człowieku pomyśl, Zapierdolisz myślosiewnie i bedziesz siedzial i biegał do miejsc w których Voldzio spędził dziecinstwo... 5. Harry nie rob z siebie idioty-bohatera 6. Fajnie że Lupin i Tonks sie zeszli... według mnie zachowanie Lupina jest Hamskie... to on głównie powinien się zajmować harrym, w końcu to on był jednym z lepszych przyjaciół jego ojca... A w ogóle jakoś się nim nie przejmuje... -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 22:40 |