Co Myślicie O 6 Części???, opinie o HP i Książę Półkrwi
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Co Myślicie O 6 Części???, opinie o HP i Książę Półkrwi
Voldia |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: Szczecin ![]() |
O północy skończyłam czytać książkę i nie wiem, co o niej sądzić. Ogólnie jast fajna, ale... Dlaczego to akurat Sevcio musi zabić Dumbledora? A może jaednak Dumbledore nie zginął? Macie jakieś teorie na ten temat?
-------------------- I need to lose
To make it right I'll confront the stars tonight |
![]() ![]() ![]() |
Lukpo |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 20.07.2005 ![]() |
Powiem tyle...
1. Snape - Avada w Dumbledora i po sparwie nie ma się nad czym rozwodzić... Nie zachodźcie w głowe dowiecie się w 7 tomie, bo wam czaszka wyparuje ![]() Ja osobiście uważam nie nic się nie da zorbić, Można to wywnioskować z 2 rozdziału kiedy Narcyza i Bellatrix odwiedzaja Snapa... Niezłomna przysięga robi swoje... 2. Inicjały - Fajna sprawa, też nie zachodźcie w głowe bo wam sie czaszka zapali... Brat Syriusza nie miał co robić tylko biegał po Horukusy... 3. Harry idiotko trzeba było pociąć w czas Malfoya Sencusempra... Snapa tak samo, a wczesniej przyłożyć się do oklumantacji i zaklęć niewerbalnych... A nie jak ta pała gapić sie w mape... ![]() 4. Harry vs Horukusy - Ciekawe jakim cudem harry ma zamiar odnazeźć resztę horukusow w pojedynkę co? Człowieku pomyśl, Zapierdolisz myślosiewnie i bedziesz siedzial i biegał do miejsc w których Voldzio spędził dziecinstwo... 5. Harry nie rob z siebie idioty-bohatera 6. Fajnie że Lupin i Tonks sie zeszli... według mnie zachowanie Lupina jest Hamskie... to on głównie powinien się zajmować harrym, w końcu to on był jednym z lepszych przyjaciół jego ojca... A w ogóle jakoś się nim nie przejmuje... -------------------- ![]() |
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Żeś mnie trochę człowieku wkurzył.
QUOTE 1. Snape - Avada w Dumbledora i po sparwie nie ma się nad czym rozwodzić... Nie zachodźcie w głowe dowiecie się w 7 tomie, bo wam czaszka wyparuje ![]() Nikt nie przeczy temu, że Dumbledore został Avadą. Ludzie próbują ustalić, dlaczego tak musiało się stać. Rowling na pewno miała w tym swój cel. A poza tym jesteśmy przyzwyczajeni do takich rozmyślań, bo inaczej pomiędzy jedną a drugą książką nie byłoby co robić. Więc martw się o siebie ![]() QUOTE Ja osobiście uważam nie nic się nie da zorbić, Można to wywnioskować z 2 rozdziału kiedy Narcyza i Bellatrix odwiedzaja Snapa... Niezłomna przysięga robi swoje... I właśnie dlatego Snape musiał zabić Dumbledore'a ;] QUOTE 2. Inicjały - Fajna sprawa, też nie zachodźcie w głowe bo wam sie czaszka zapali... Zabronisz? QUOTE Brat Syriusza nie miał co robić tylko biegał po Horukusy... Horcruxy lub Horkruksy, jeśli już. Ja też nie twierdzę, że to Regulus, ale rozmyślać sobie chyba można...? QUOTE 3. Harry idiotko trzeba było pociąć w czas Malfoya Sencusempra... Snapa tak samo, a wczesniej przyłożyć się do oklumantacji i zaklęć niewerbalnych... A nie jak ta pała gapić sie w mape... ![]() Od kiedy Harry jest płci żeńskiej? Od kiedy to zaklęcie nazywa się Sencusempra, a umiejętność obrony umysłu oklumentacją? :] QUOTE 4. Harry vs Horukusy - Ciekawe jakim cudem harry ma zamiar odnazeźć resztę horukusow w pojedynkę co? Człowieku pomyśl, Zapierdolisz myślosiewnie i bedziesz siedzial i biegał do miejsc w których Voldzio spędził dziecinstwo... Żebyś wiedział ![]() QUOTE 5. Harry nie rob z siebie idioty-bohatera. Kto tu robi z siebie idiotę... myślisz, że ma inne wyjście? QUOTE 6. Fajnie że Lupin i Tonks sie zeszli... według mnie zachowanie Lupina jest Hamskie... to on głównie powinien się zajmować harrym, w końcu to on był jednym z lepszych przyjaciół jego ojca... A w ogóle jakoś się nim nie przejmuje... Śmiać się czy płakać? Po pierwsze, zachowania Lupina nigdy nie określiłabym jako chamskiego... w ogóle wiesz, co to znaczy? Po drugie, Harry ma 16 lat i nie potrzebuje być pilnowanym na każdym kroku... po trzecie, Remus przejmuje się Harrym, i to bardziej niż myślisz, tyle że Harry tego nie widzi. Bo gdyby widział, to już dawno byłby z nim stosunkach takich jak z Syriuszem. (musiałam się wyżyć ![]() Ten post był edytowany przez kkate: 05.08.2005 12:19 -------------------- just keep dreaming.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 22:52 |