Snape, Zdrajca czy przyjaciel?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Snape, Zdrajca czy przyjaciel?
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czy Snape zabił Dumbledora bo była to część planu zniszczenia Voldemorta,czy rzeczywiście jest agentem Czarnego Pana? Być może Snape wkradnie się w łaski Voldzia i pomoże Harry'emu go zabić? Co o tym myślicie?
![]() te kropki mnie #@$! :} Nie ma sprawy ;] Ten post był edytowany przez Lupek: 16.02.2006 23:51 |
![]() ![]() ![]() |
Katty |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 129 Dołączył: 03.08.2005 Skąd: Lochy Gryffindoru ![]() |
Dokładnie, dokładnie tak Bella!! Totally popieram!! No, bo ludzie, Dumbledore był postacią uwielbianą przez wszystkich(no, może prawie wszystkich), Snape nigdy nie był zbyt lubiany...Teraz to już ma cholernie przerąbane. Nawet, gdyby Albus i Snape mieli jakiś plan, o którym wiedzieli tylko oni dwaj, to za Chiny ludowe się Snape'owi nie uda tego wytłumaczyć. No bo komu?? Wszyscy mają go teraz za mordercę, nie uda mu się wejść do siedziby Zakonu i powiedizeć :"A wiecie ludzie, to wszystko było ukartowane". Tacy pokręceni "zakonnicy" jak Moody uśmiercą go szybciej niż zdąrzy otworzyć gębę.
-------------------- - Seviczku! Witaj, moje bóstwo Podziemi!
– Tonks! Moja radości! Moja miłości! Nareszcie jesteś! Tak za tobą tęskniłem! Powinnaś się do mnie wprowadzić. I rzucić tę zwariowaną pracę. - ... O Merlinie i siedmiu krasnoludków... – Moja najmilsza. Mój skarbie. Jak się miewasz? Czy już mówiłem, jak strasznie za tobą tęskniłem? – Kim jesteś, nędzny oszuście, i co zrobiłeś z moim Sevem?! - ... Wydało się. Jestem Gilderoyem Lockhartem. Uciekłem ze św. Munga i zmusiłem Severusa, żeby zajął moje miejsce. Jeśli szybko tam pobiegniesz, zdołasz go może uratować, zanim lekarze mu wmówią, że jest mną. Arien Halfelven - "Rozmowy Trumienne VIII: Exegi monumentum" Fanka pairingu NT/SS - łaskawie proszę o nie wieszanie ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 19:56 |