Co Myślicie O 6 Części???, opinie o HP i Książę Półkrwi
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Co Myślicie O 6 Części???, opinie o HP i Książę Półkrwi
Voldia |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: Szczecin ![]() |
O północy skończyłam czytać książkę i nie wiem, co o niej sądzić. Ogólnie jast fajna, ale... Dlaczego to akurat Sevcio musi zabić Dumbledora? A może jaednak Dumbledore nie zginął? Macie jakieś teorie na ten temat?
-------------------- I need to lose
To make it right I'll confront the stars tonight |
![]() ![]() ![]() |
Lukpo |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 20.07.2005 ![]() |
Ktoś w końcu musiał prześwietlić to na podstawie faktów
![]() QUOTE Nikt nie przeczy temu, że Dumbledore został Avadą. Ludzie próbują ustalić, dlaczego tak musiało się stać. Rowling na pewno miała w tym swój cel. A poza tym jesteśmy przyzwyczajeni do takich rozmyślań, bo inaczej pomiędzy jedną a drugą książką nie byłoby co robić. Więc martw się o siebie Kogoś kto to czyta może jebnąć piorun... Troche dziecinne stwierdzać, że faniks jest animagiem ![]() QUOTE I właśnie dlatego Snape musiał zabić Dumbledore'a ;] Można i tak ![]() QUOTE Zabronisz? Nie ale to głupie... QUOTE Żebyś wiedział Ciekawe jakim cudem Harry ma biegać sobie po Horkruksy, w czasie wakacji? Kiedy nie może nigdzie wyjść... A jakim cudem ma wymknąć sie z budynku szkoły... QUOTE Kto tu robi z siebie idiotę... myślisz, że ma inne wyjście? Ma, leci do ministra, reszty zakonu feniksa, wręcza im buteleczki z myślami i cała armia aurorów szuka Horkruksów... QUOTE Śmiać się czy płakać? Po pierwsze, zachowania Lupina nigdy nie określiłabym jako chamskiego... w ogóle wiesz, co to znaczy? Po drugie, Harry ma 16 lat i nie potrzebuje być pilnowanym na każdym kroku... po trzecie, Remus przejmuje się Harrym, i to bardziej niż myślisz, tyle że Harry tego nie widzi. Bo gdyby widział, to już dawno byłby z nim stosunkach takich jak z Syriuszem. Chamski to za mocne słowo. ale zaproponował by mu, że mógłby z nimi zamieszkać... QUOTE (musiałam się wyżyć ) Ja też. Pozdro... -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 22:39 |