Co Myślicie O 6 Części???, opinie o HP i Książę Półkrwi
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Co Myślicie O 6 Części???, opinie o HP i Książę Półkrwi
Voldia |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: Szczecin ![]() |
O północy skończyłam czytać książkę i nie wiem, co o niej sądzić. Ogólnie jast fajna, ale... Dlaczego to akurat Sevcio musi zabić Dumbledora? A może jaednak Dumbledore nie zginął? Macie jakieś teorie na ten temat?
-------------------- I need to lose
To make it right I'll confront the stars tonight |
![]() ![]() ![]() |
hiob27 |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 379 Dołączył: 28.05.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Lukpo @ 05.08.2005 16:51) Ciekawe jakim cudem Harry ma biegać sobie po Horkruksy, w czasie wakacji? Kiedy nie może nigdzie wyjść... A jakim cudem ma wymknąć sie z budynku szkoły... A kto powiedział, że niemoże nigdzie iść? Po śmierci Dumbledore'a wszystko IMO się zmieniło, co chyba łatwo zauważyć w stosunku harry'ego do sprawy Horcruxes.QUOTE(Lukpo @ 05.08.2005 16:51) Ma, leci do ministra, reszty zakonu feniksa, wręcza im buteleczki z myślami i cała armia aurorów szuka Horkruksów... Przykro mi to mówić, ale tym zdaniem mnie rozbawiłeś... Ubaw po pachy... Gdyby to było takie proste to czemu Dumbledore tak nie zrobił?1. Gdy Ministerstwo się dowie o wszystkim Czarny Pan też się dowie (ogromna ilość szpiegów, zapewne wśród aurorów również) 2. Jeśli Czarny Pan się dowie no to chyba trzeba nad Potterem postawić krzyżyk bo jedyną szansą IMO jest pokonanie Czarnego Pana poprzez efekt zaskoczenia (cały czas Czarny Pan żyje w przeświadczeniu że jest nieśmiertelny i to właśnie IMO może go zgubić) 3. W jaki sposób MM odnajdzie Horcruxes? Będzie przeszukiwać ziarnko po ziarnku? A może napiszą ogłoszenie w Proroku Codziennym pod tytułem: "Zgubiłem Horcruxes" podpisane Sam-Wiesz-Kto. ![]() QUOTE (musiałam się wyżyć ) QUOTE Ja też. Pozdro... I ja. ![]() pozdro Ten post był edytowany przez hiob27: 05.08.2005 16:14 -------------------- Prefekt Hufflepuff
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 22:45 |