[muzyka] Najlepsi Tekściarze, kto,za co,dlaczego? :]
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[muzyka] Najlepsi Tekściarze, kto,za co,dlaczego? :]
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
wszystko zawarte w tytule topiku.
piszcieeeeeeeeee! (; -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
Daga |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 295 Dołączył: 07.03.2004 Skąd: Opalenica ![]() |
hm. No przede wszystkim Turnau i Kazik.
Ale też piosenki wykonywane przez Edytę Bartosiewicz no i powiedzmy Brodkę. Ale była jedna piosenka wykonawcy hm dość nieznanego: ŁONA (ja przynjamniej dziwnym trafem słyszałam tylko jedną jego piosenkę i to nigdy w radiu) o złotej rybce.. No zupełnie proste, bezpośrednie, bez wielkich uniesień ale naprawdę trafne, no może kawałek przytoczę.. Wiem, że masz takie akcje, że patrzysz za okno, Los w dupę kopie? Najwyższy czas też go kopnąć. Jest ci ciężko? Doprawdy? Przeczytaj Grzesiuka. Los jest ślepy, więc wcale nie tak trudno go oszukać. Patrzę i nie wiem co to siedzi w tych ludziach, Że nie wiedzą, że żeby wygrać wyścig trzeba wziąć w nim udział. Szukają szczęścia tam gdzie nikt go nie spotkał - stąd kolejka do kolektur totolotka. (...) Forsa leży na ulicy? Być może, Ale żeby tam leżeć musi najpierw spaść z nieba, a z tym już gorzej. Najwyższy czas wziąć się garść, Ziomuś szczęście przyjdzie, trzeba tylko trochę mu pomóc. Nie mogę kopiować więc piszę normalnie dlatego tylko tyle, a poza tym nie wszystkich to musi interesować więc nie zaśmiecam. -------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
![]() Główny Alchemik (hehehe) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.06.2025 20:48 |