Co Myślicie O 6 Części???, opinie o HP i Książę Półkrwi
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Co Myślicie O 6 Części???, opinie o HP i Książę Półkrwi
Voldia |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: Szczecin ![]() |
O północy skończyłam czytać książkę i nie wiem, co o niej sądzić. Ogólnie jast fajna, ale... Dlaczego to akurat Sevcio musi zabić Dumbledora? A może jaednak Dumbledore nie zginął? Macie jakieś teorie na ten temat?
-------------------- I need to lose
To make it right I'll confront the stars tonight |
![]() ![]() ![]() |
Lukpo |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 20.07.2005 ![]() |
Hm... ciekawa dyskusja... Nadal zrobil bym ze 30 cytatów ale niechce mi się, bo mam ostatnio klopoty żołądkowe i musze co chwile latać do toalety...
Ale na jedno odpowiem... QUOTE Dla Twojej informacji: Harry u Dursley'ów ma pozostać tylko do osiągnięcia pełnoletności, co nastąpi dokładnie 31 lipca. Dodatkowo nie wiem, czy zauważyłeś (raczej nie), że do szkoły zapowiedział nie wracać. Kwestia wymykania się skądkolwiek upada więc tak jakby w zarodku. Na przyszłość sugeruję jednak przeczytać książkę przed podjęciem dyskusji... Nie wiem ale to ty niedoczytałaś... Harry zapowiedział wrócić do Hogwartu nawet wtedy, kiedy będzie zamknięty... Pozdro... I pamiętajcie o ludziah któży nie lubią rozmyślań głupich teori i innych pierdół... tacy też są na świecie... I prosze nie wytykajcie każdemu błędów typu "palec mi źle poleciał" bo to świadczy że jesteście lekko nie taktowni... Ten post był edytowany przez Lukpo: 05.08.2005 17:46 -------------------- ![]() |
BeBe |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 229 Dołączył: 11.08.2003 Skąd: Gorzów Wlkp. /szary Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Lukpo @ 05.08.2005 18:41) Nie wiem ale to ty niedoczytałaś... Harry zapowiedział wrócić do Hogwartu nawet wtedy, kiedy będzie zamknięty... Nie przypominam sobie takiego fragmentu, więc jeśli mógłbyś mi go zacytować byłabym wdzięczna. Z tego, co wiem Harry ma wrócić tylko na ślub Billa, ale oczywiście mogły mi się skleić strony, albo książka jest wybrakowana. QUOTE(Lukpo @ 05.08.2005 18:41) Pozdro... I pamiętajcie o ludziah któży nie lubią rozmyślań głupich teori i innych pierdół... tacy też są na świecie... Jeśli przyjąć twój sposób myślenia, to nie powinnyśmy rozmawiać, tylko w skupieniu czekać dwa lata na kolejną część. -------------------- L'amitie doit etre cultivee comme un grain...
Uczę sie Poznania./ Mam go w dupie i uczyć się go już nie zamierzam. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 22:52 |