Co Myślicie O 6 Części???, opinie o HP i Książę Półkrwi
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Co Myślicie O 6 Części???, opinie o HP i Książę Półkrwi
Voldia |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: Szczecin ![]() |
O północy skończyłam czytać książkę i nie wiem, co o niej sądzić. Ogólnie jast fajna, ale... Dlaczego to akurat Sevcio musi zabić Dumbledora? A może jaednak Dumbledore nie zginął? Macie jakieś teorie na ten temat?
-------------------- I need to lose
To make it right I'll confront the stars tonight |
![]() ![]() ![]() |
elza |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 03.08.2005 Skąd: Galaxy Cauldron ![]() |
QUOTE(owczarnia @ 06.08.2005 16:02) QUOTE(Lukpo @ 05.08.2005 17:41) QUOTE Dla Twojej informacji: Harry u Dursley'ów ma pozostać tylko do osiągnięcia pełnoletności, co nastąpi dokładnie 31 lipca. Dodatkowo nie wiem, czy zauważyłeś (raczej nie), że do szkoły zapowiedział nie wracać. Kwestia wymykania się skądkolwiek upada więc tak jakby w zarodku. Na przyszłość sugeruję jednak przeczytać książkę przed podjęciem dyskusji... Nie wiem ale to ty niedoczytałaś... Harry zapowiedział wrócić do Hogwartu nawet wtedy, kiedy będzie zamknięty... LOL. Gratuluję znajomości angielskiego ![]() ![]() ... Owczarnia, gratuluje riposty! ![]() ![]() Lukpo, naprawdę zachęcam, przeczytaj książkę jeszcze raz (tylko nie pirata) a myślę, że będziesz miał jeszcze wiele do powiedzenia. Ten post był edytowany przez elza: 06.08.2005 16:42 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 23:15 |