Harry Potter A Benedykt Xvi, ;P
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Harry Potter A Benedykt Xvi, ;P
Nes |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 195 Dołączył: 26.02.2004 Skąd: Szczytno ![]() |
http://wiadomosci.onet.pl/1130230,69,item.html
esz. kurna co to za bezprawna edycja moich postow kubik? prosze mi sie tutaj nie wpierniczac w moj rewir. wynocha! czytaliscie juz? Ten post był edytowany przez Nes: 15.07.2005 19:29 -------------------- ![]() "Gryffindor - You're brave, but you'll probably die by 20." |
![]() ![]() ![]() |
Księżycowa Rosa |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 07.08.2005 ![]() |
Jestem tu nowa i zwię się Księżycowa Rosa, jak ktoś chce się ze mną skontaktować to pod lawederka@o2.pl Zajefajnie...
Te gadanie, że Harry jest poganinem, czy tam homo, to tylko robienie antyreklamy Rowling i Potterowi. Wreście ktoś stworzył książke, którą cały świat czyta, a tu pie...dolą, że jest zła, świecka itp. Gdzie? Czytałaś ten artykuł w ogóle który był na górze podany czy tylko zobaczyłaś nazwę tematu?Chciałam również zuważyć to, że my fani wcale nie bierzemy H.P na poważnie (a przynajmniej ja) i tylko w pewien sposób parodjujemy czarodziejów. Wszyscy wiemy, że nieistnieją miotły, niema eliksirów, które sprawiłby, że nagle zmniejszysz się do rozmiarów kijanki, ani nie ma kijków (mówie o różdźkach), które przy wypowiedzeniu zaklęcia mogłyby zawładnąć nad człowiekiem, czy inną istotą. Za to nie potrafimy pisać po polsku... Czytasz czasami coś POZA Hrrym Potterem?Doskonale wiemy, że niema żadnego Hogwartu, ani peronu 9 i 3/4, ale to, że mamy czasem ochote oderwać się od codzienności, to nie znaczy od razu, że weźniemy mopa i skoczymy z 4 piętra, bo na nim jest napisane Mop 2001. Jeżeli chodzi o nowego papież, być może jemu się po prostu H.P. nie podoba, a z racji, że jest papam to może o tym głośno powiedzieć i nikt mu nie podskoczy. A kiedy papież coś takiego powiedział? Bo ja nigdy niczego takiego nie słyszałem.My zwykli szarzy czarodzieje nie możemy go krytykować, a otwarcie i głośno to już całkiem, a dlaczego nie możemy, bo jest... papieżem. A kto ci broni krytykować papieża? Jak uważasz że jest nie w porządku to mów... Ale chciałam zauważyć pewną rzecz, przecież w H.P zawsze jest Boże Narodzenie...a to chyba coś znaczy...Super, Boże Narodzenie bez Jezusa, Maryi, Józefa i Trzech Króli, ale za to z prezentami... Nie ma to jak zrozumieć sens Świąt. Mniejsza z tym. Rady dla ciebie: Czytaj temat zanim się wypowiesz, czytaj także wypowiedzi innych tak, żeby nie powtarzać tego co już było, jak nie umiesz pisać po polsku to przynajmniej sprawdź swoją wypowiedź w Wordzie przed wrzuceniem na forum, i zastanów się też czasami czy na pewno warto się wypowiadać. Lepiej siedzieć cicho i być uważanym za idiotę niż odezwać się i udowodnić, że jest się idiotą. Pozdrawiam. Wszystkie edity by Matoos. Ten post był edytowany przez matoos: 07.08.2005 12:20 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:21 |