Najlepsze Covery I Remixy
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GO¦CIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Najlepsze Covery I Remixy
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Doł±czył: 16.07.2005 Sk±d: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tutaj możecie się wypowiedzieć na temat swoich ulubionych b±dĽ najmniej lubianych coverów.
Oto moje propozycje: "wish you were here" Wyclef Jean "Metro" SOAD "Wicked game" HIM "Big in Japan" Guano Apes "sympathy for the devil" i "Knockin on heaven's door" G N'R "Shout" Disturbed "Sweet dreams" Manson "Another brick in the wall" Acid Drinkers Ten post był edytowany przez MisieK: 24.03.2008 22:15 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
![]() ![]() ![]() |
Norri¶ka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Doł±czył: 07.04.2003 Sk±d: currently riding the lightning ![]() |
cob - ups, aj dydyt egien - całkiem fajne, i ten wspaniały ryk wokalisty (sorry, nie znam składu CoB) "OH, BABY BABY!!!" XD nawet mi sie ogółem podoba.
a teraz co¶... proszę, wytłumaczcie mi dlaczego przez 3 lata każdy narzekał na hymn Polski wykonany w Korei przez pani± Górniak? cały ten czas tylko o tym słyszałam, bo przegapiłam mecz, a potem nie miałam okazji go wysłuchać. dopiero wczoraj. i tak słucham i słucham... ludzie czepiaj± się tempa, ale moim zdaniem takie tempo było do przewidzenia, u pani Górniak to normalne. nie wiem czego mam sie jeszcze czepić, bo to kibice spiewali nie do muzyki która leciała, a chyba nie chcieli zeby to p. Górniak sie dostosowywała do nich. moze ja czegos nie widze/słysze? -------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 08.05.2025 08:21 |