Co Myślicie O 6 Części???, opinie o HP i Książę Półkrwi
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Co Myślicie O 6 Części???, opinie o HP i Książę Półkrwi
Voldia |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: Szczecin ![]() |
O północy skończyłam czytać książkę i nie wiem, co o niej sądzić. Ogólnie jast fajna, ale... Dlaczego to akurat Sevcio musi zabić Dumbledora? A może jaednak Dumbledore nie zginął? Macie jakieś teorie na ten temat?
-------------------- I need to lose
To make it right I'll confront the stars tonight |
![]() ![]() ![]() |
elza |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 03.08.2005 Skąd: Galaxy Cauldron ![]() |
QUOTE(Gem @ 08.08.2005 22:37) Ja bym wolała, żeby Snape jednak okazał się dobry. Co tu dużo pisać? Lubię happy endy, ale takie kiedy czytając już nie mam nadzieji na dobre zakończenie. Ciągle ze Snapem są jakieś wątpliwości a ostatnia końcówka to był ich szczyt i chciałabym, aby w końcu okazał się pozytywnym bohaterem. Chociaż byłam na stronie Veritaserum i troche mnie zdziwił wynik sondy na ten temat, bo o wiele więcej ludzi stawia na Snape'a drania i zdrajcę Dobra. Ale rzeczywiście Snape'a trudno w tym momencie ocenić; JKR walnęła z grubej rury! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 22:57 |