Co Myślicie O 6 Części???, opinie o HP i Książę Półkrwi
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Co Myślicie O 6 Części???, opinie o HP i Książę Półkrwi
Voldia |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: Szczecin ![]() |
O północy skończyłam czytać książkę i nie wiem, co o niej sądzić. Ogólnie jast fajna, ale... Dlaczego to akurat Sevcio musi zabić Dumbledora? A może jaednak Dumbledore nie zginął? Macie jakieś teorie na ten temat?
-------------------- I need to lose
To make it right I'll confront the stars tonight |
![]() ![]() ![]() |
elza |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 03.08.2005 Skąd: Galaxy Cauldron ![]() |
QUOTE(Potti @ 09.08.2005 14:09) no i alternatywa dot. ostatecznego pojedynu Pottera z Voldemortem. myślicie, że te lekcje z Dumbledorem, kiedy śledzili oni historię Toma Riddla, miały tylko jedno dno? chodziło tylko o Horcruxy? bo moim zdaniem, to jeszcze jeden dowód, że ostatni pojedynek nie będzie miał nic wspólnego z walką na różdżki, a na dobrą sprawę, w ogóle z walką. załóżmy, że uda się zniszczyć wszystkie Horcruxy. Czarny Pan po tym osłabnie. Harry będzie musiał pomyśleć jak go zniszczyć, ale zapewne, zanim to zrobi, przeznaczenie samo go znajdzie :] i co wtedy? Voldek wpadnie w szał, być może mimo swojej wciąż istniejącej potęgi, nie będzie wyglądał silnie i imponująco. nasz złoty chłopiec przypomni sobie, jak w domu dziecka był traktowany jak żałosne, niewarte zachodu nic; jak co roku nie miał dokąd wracać i, podobnie jak on, uważał Hogwart za swoje miejsce; w ogóle, że podobnie jak on żył bez rodziców... a wtedy zacznie mu po prostu współczuć. ta myśl zniszczy Lorda V, bo krew wroga przestanie być takową. i największego czarnoksiężnika pokona miłość, zgodnie z naukami Dumbledore'a. bo ja wciąż myślę, że ten błysk zadowolenia w oku, kiedy Potter powiedział mu, z czego m.in. odrodził się Voldemort, nie był bezpodstawny. Tak, tak...do pojedynku na róźdżki nie dojdzie na pewno, ze względu na same róźdżki (że są "bliźniaczkami") a i umiejętności Harry'ego w takich pojedynkach nie będą wieksze od Lorda V. Jest utalentowany, ale bez przesady; chyba, że w VII cz. go olśni i eksploduje w nim geniusz ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 23:23 |