Co Myślicie O 6 Części???, opinie o HP i Książę Półkrwi
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Co Myślicie O 6 Części???, opinie o HP i Książę Półkrwi
Voldia |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: Szczecin ![]() |
O północy skończyłam czytać książkę i nie wiem, co o niej sądzić. Ogólnie jast fajna, ale... Dlaczego to akurat Sevcio musi zabić Dumbledora? A może jaednak Dumbledore nie zginął? Macie jakieś teorie na ten temat?
-------------------- I need to lose
To make it right I'll confront the stars tonight |
![]() ![]() ![]() |
Gem |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Prefekci Postów: 749 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: z oślizłego lochu >:] Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(crazyloony @ 09.08.2005 18:11) Ja mam straszny mętlik w głowie (dopiero skończyłam czytać ![]() ![]() ![]() ![]() To właśnie jest najgorsze. Szkoła bez Dumbledora to juz nie będzie to samo!! Cały świat czarodziejów nie będzie ten sam... Ale szczerze...mam nadzieję że to nie siła "miłości "pokona Voldiego ostatecznie. To trochę jak z "Wojną światów". Film całkiem dobry, ale zakończenie banalne!! Jak rozwinięta technologia, lata, setki lat badań obcych nad ziemią, jak mogło to wszystko zawieść??!! Jak mogli przeoczyć coś takiego, skoro planowali atak nawet przed pojawieniem się ludzkości?! To samo tyczy się Pottera. Ni ewyobrażam sobię jak Voldemort ginie od promieni typu "troskliwe misie" :\. -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 23:06 |