Wirtualny Hogwart, co o tym sądzicie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Wirtualny Hogwart, co o tym sądzicie?
HUNCWOTKA |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 213 Dołączył: 06.06.2005 Skąd: :] ![]() |
ostatnio natknęłam sie na internetowy Hogwart,ja sądze że to fajna zabawa.A wy co o tym sądzicie?A może juz do jakiegoś należycie?
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
paciorek |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 11.08.2005 ![]() |
Ja was zapraszam do naprawde dobrego Hogwartu. Moze najpierw troche opisze.
No wiec 2 dni po zalozeniu mielismy 160 zarejestrowanych graczy niestety jakis hacker zrobil najazd i wszytko od nowa, ale moze napisze co wam oferuje ten Hogwart. No więc zacznijmy od tego, że nie jest to jakis tam Hogwart pisany na blogu albo innym takim scierwie jest to prawdziwa gra internetowa (tekstowa) Gdy zapiszemy sie automatycznie przydziela nas do jakigos domu. Gdy sie zalogujemy automat pyta nas czy jestesmy chlopakiem czy dziewczyna i od tego momentu zaczyna sie prawdziwa zabawa. Zdobywamy lvl'e doswiadczenia jak i magi. Bijemy potwory jak i pojedynkujemy sie z innymi graczami. Kupujemy rozdzki, miotly, sowy, ksiazki. Odkrywamy różne tajemnice np. Rozwiazemy Zagadke jak sie dostac do Komnaty Tajemnic. Są lokacje znane nam z książki jak Hogwart(dziwne?) czy Hogsmade. Oczywiscie mozey zalozyc wlasny klub pobawic sie w plantacje czy prowadzic wlasna kopalnie. No i... HAVE FUN! -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:19 |