Najlepsze Covery I Remixy
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Najlepsze Covery I Remixy
Ahmed |
03.08.2005 18:36
|
The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna |
Tutaj możecie się wypowiedzieć na temat swoich ulubionych bądź najmniej lubianych coverów.
Oto moje propozycje: "wish you were here" Wyclef Jean "Metro" SOAD "Wicked game" HIM "Big in Japan" Guano Apes "sympathy for the devil" i "Knockin on heaven's door" G N'R "Shout" Disturbed "Sweet dreams" Manson "Another brick in the wall" Acid Drinkers Ten post był edytowany przez MisieK: 24.03.2008 22:15 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Kira |
10.08.2005 13:22
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta |
a Mandaryna ma zamiar nagrac kolejny cover... tym razem zespołu Bon Jovi..dla mnie to jest juz trochę irytujące...jakby na to nie patrzec, piosenka Bad name (<--- której swoja wersje ma nagrac) jest utworem rockowym...dlaczego ona sobie tak umilowała tego rocka...najpierw Whitesnakes...a teraz...w ten sposób tylko spłyca przekaz tych utworów...nie rozumiem,jak rockowy zespół moze sie zgodzic na to, zeby jego utwór przerobic na dyskotekowa papkę...zreszta jej zamiłowanie do nagrywania coverów świadczy chyba tylko o tym, ze nie umie zrobic niczego sama...
ale nie,tak w ogóle to mi mandaryna nie przeszkadza jakos specjalnie ;-D -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Norriśka |
11.08.2005 16:13
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning |
-------------------- hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.11.2024 19:49 |