W Co Najczęściej Gracie Na Kompie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
W Co Najczęściej Gracie Na Kompie?
Mlekolak |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 12.08.2004 ![]() |
ja najczęściej gram na kompie w gry na nes'a
Ten post był edytowany przez Child: 11.05.2006 23:07 |
![]() ![]() ![]() |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Grimmy, a jakże, Secret Service czytałem sobie zamiast bajeczek na dobranoc, zanim jeszcze dostałem pierwszy prawdziwy komputer. Bo C64 nie liczę
![]() KGB, Gulash, mordobicia, pierwsze spotkanie z Mortal Kombat... To były czasy. A potem dupa, padło kiedy ja byłem jeszcze za młody żeby zostać tam redaktorem. Trudno, nie pierwsze i nie ostatnie padające czasopismo z grami. Ja i tak jeszcze się dorwę do tego rynku. Bo kto nie chciałby zatrudnić człowieka z umiejętnościami pisarskimi na moim poziomie. I w dodatku informatyka? ![]() A żeby nie było za bardzo off topic to powiem jeszcze że ostatnio mam więcej czasu na granie więc wziąłem i przechodzę Star Wars: Republic Commando. Gra pomimo że bez dżedajów imho najbardziej miodna ze wszystkich gier w tym wszechświecie. Grafika 95%, Dźwięk 100%, Miodność 100% SUPER. ![]() -------------------- |