W Co Najczęściej Gracie Na Kompie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
W Co Najczęściej Gracie Na Kompie?
Mlekolak |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 12.08.2004 ![]() |
ja najczęściej gram na kompie w gry na nes'a
Ten post był edytowany przez Child: 11.05.2006 23:07 |
![]() ![]() ![]() |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tja - teraz pozostaje czekać na nowego FoCom i całe dobre wrażenie pójdzie ;]
Btw - afera z San Andreas robi się coraz głupsza i śmieszniejsza [a z drugiej strony - załosna i utwierdza mnie w przekonaniu, że Ameryka to kraj o najbardziej popapranej mentalności]. Babka, coś koło osiemdziesiatki, kupuje SanAn na plejstację czternastoletniemu dzieciakowi [czyli dawno temu w 2k4 roku] i dopiero w lipcu 2k5 kiedy zaczęło sie robić głośo wokół pewnego moda, babsko wyskoczyło z pozwem do sądu o straty moralne jej i wnusia ;] Bo przecież zabijanie, kradzieże, działalność gangów, narkotyki, korupcja, słownictwo takie, że polskie wiązanki siadają i rasizm - to jeszcze nikogo nie rusza. ale że pokazuje się sceny seksu - omfg! sodoma i gomora! pozwu i grubej kasy za zwicjniętą psychę dzieciaka. Jak dla mnie rozprawa powinna się skończyć po dwóch pytaniach: czy babsko wiedziało, że kupuje grę 17+ dla czternastolatka i jak ten dzieciak uruchomił to na ps2 [co jest trudniejsze niż na pc, gdzie trzeba tylko podmieić kilka plików]. i jeszcze sama babka powinna dostać wyrok ;}}} case closed - fuck off, granny ;} A to jest jeszcze lepsze ;]Dwudziestoletni facet, więc ograniczenia wiekowe mu nie straszne [bo kiedy kupował, miał osiemnastkę], a starsi oskrażają sklepy [ciekawe za co? że miał wystarczająco dużo lat, żeby sobie grę kupić? ;]] i R* [wtf?! za to, że stworzyli grę?]. Ale czego spodziewać się od państwa, gdzie prawo nie pozwala kupować alkoholu dwudziestoletnim facetom, jednocześnie zezwalając siedemnastolatkom kupować broń w internecie. ;]]] -------------------- |