Co Myślicie O 6 Części???, opinie o HP i Książę Półkrwi
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Co Myślicie O 6 Części???, opinie o HP i Książę Półkrwi
Voldia |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: Szczecin ![]() |
O północy skończyłam czytać książkę i nie wiem, co o niej sądzić. Ogólnie jast fajna, ale... Dlaczego to akurat Sevcio musi zabić Dumbledora? A może jaednak Dumbledore nie zginął? Macie jakieś teorie na ten temat?
-------------------- I need to lose
To make it right I'll confront the stars tonight |
![]() ![]() ![]() |
ANASTAZJA BLACK |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 06.07.2004 ![]() |
QUOTE(crazyloony @ 09.08.2005 18:11) Ja mam straszny mętlik w głowie (dopiero skończyłam czytać ![]() ![]() ![]() ![]() Dumb nie opuscil ksiazki? WYjdzie z grobu? Ten ktory nie popiera czarnej magii i ten ktory mowi, ze smierc nie jest najgorsza? Ja mysle, ze Rowling dobrze zrobila go usmiercajac... Oczywiscie doszlam do takich wnioskow jak ochlonelam po tym szoku. Harry musi zrobic to sam. Dumb powiedzial mu wszystko co wiedzial. Po prostu. Rowling nie zrobila tego bezmyslnie. (to na 100procent) "4. Harry vs Horukusy - Ciekawe jakim cudem harry ma zamiar odnazeźć resztę horukusow w pojedynkę co? Człowieku pomyśl, Zapierdolisz myślosiewnie i bedziesz siedzial i biegał do miejsc w których Voldzio spędził dziecinstwo..." PRZEPRASZAM JAKBYS CZYTAL TO BYS WIEDZIAL ZE HARRY NIE IDZIE W POJEDYNKE tylko z Ronem I Hermiona (i nie wiadomo czy sie Ginny nie wpakuje) ps. bardzo ciekawe slowo. Horukusy. ![]() I pozwole sobie wysunac teorie, ze Rowling conajmniej zrani Rona lub Hermione podczas niszczenia HORUKUSOW (bardzo smieszne przetlumaczenie) zeby Harry mogl dojsc do konca... ps. sorry ze nie edytowalam posta. -------------------- SADZONKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Osioł, "Shrek2")
http://img.photobucket.com/albums/v480/kka...hp/sadzonki.jpg obrazek w sygnaturce nie przekracza 200x200 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 22:49 |