Zobaczcie To!, ...reklama HP and the Goblet of Fire
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zobaczcie To!, ...reklama HP and the Goblet of Fire
cedrik18 |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 15.08.2005 Skąd: Bełchatów ![]() |
Wejdźcie i oceniajcie: http://extratv.warnerbros.com/v2/news/0805/12/3/video.html
Jak dla mnie super ![]() A wy co sądzicie? |
![]() ![]() ![]() |
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
No dobra, do tej pory Fleur w ogole mi nie pasowala, ale cos mi sie widzi,ze ma wiecej wdzieku jak sie rusza. No i dobrze. Cho? Ladna,ale nie bedzie fanom krwawilo sercekiedy sie z nia Harry rozstanie. Tylko dlaczego on ma takie wlosy!? ;( Nie moge tego ciagle przebolec.
I co to niby mialo byc, ten skok nad woda. Co on, ryba? -_-" Fajna reklama,ale lektor z akcentem (okreslenie mojej mamy): "walka buldogow pod dywanem" w porownaniu z tym brytyjskim, powala _^_ I film: ojej, jaka fajna atmosfera, ladne dzieci (patrzy w przyszlosc ;P), piekny akcent. II film: powtorka pierwszego,ale III w tym stylu bym nie zdzierzyla? No i ten Bezyliszek.... I Riddle zurnalik -_-" III film: szok, kompletna zmiana klimatu, jak dla mnie najlepsza czesc. A po niej juz bylam maniakalna fanka *__* IV film: booojeee sieee....te wlooosyyy O___o Te tylko 2.5 godziny. Aaaaa..... Ten post był edytowany przez Pszczola: 17.08.2005 23:19 -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 09:08 |