Soundtracki
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Soundtracki
Potti |
25.12.2004 16:46
|
Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta |
chyba kiedyś coś takiego było, albo
przynajmniej się o tym rozmawiało, ale sądzę, że przydałaby się reaktywacja.
piszcie o soundtrackach, które zapadły Wam w pamięć/ są wg. Was wyjątkowe/ często do nich wracacie. ja spróbuję godnie uczestniczyć w dyskusji ;pp ale narazie nie mam takiej możliwości, bo przez jakiś czas oglądam w kółko Dirty Dancing, także za sprawą muzyki, a jak film się skończy... równie często słucham soundtracku, z ''Hungry Eyes'' na czele ;] ten z dwójki też mi się podoba, jako jedyny element z całego filmu. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Pszczola |
17.08.2005 23:33
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica |
Jak juz powiedzialam, muzyke do III czesci slucham bardzo czesto, dlugo i namietnie ;P
Luuudzie! obejrzalam wreszcie "Kabaret". Muzyka znakomita! A "Money" ?! *_* Albo ta scena, kiedy mlody hittlerowiec o twarzy aniolka, spiewa o pszczolkach i sloneczku, wszyscy sie do niego przylaczaja i wyciagaja reke w gescie "ave". Cudo! Jedna z najlepszych scen jakie widzialam, a piosenka do tego dopasowana znakomicie. Albo kawalek finalowy wykonywany przez Lize Minelli (nie wiem czy nie popelnilam bledu w pisowni nazwiska ^^"), swietny! Zreszta jestem pod ogromnym wrazeniem tego filmu, goraco polecam! Aha, a wiecie co dzisiaj mi sie nucilo? ;) Moze to nie do filmu,ale opening do "Ostrego Dyzuru" jak dla mnie jest genialny ;P Ten post był edytowany przez Pszczola: 17.08.2005 23:34 -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 03:03 |