Jazz & Blues, tak taka muzyka
też istnieje
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Jazz & Blues, tak taka muzyka
też istnieje
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Temat bardziej na wybadanie czy ktokolwiek slucha takiego rodzaju muzyki? Nie spotyka sie wielu ludzi ktorych interesuje taka muzyka. Ciekaw wlasnie jestem jak sie sprawa bedzie miala tego fora. Jednoczesnie skorzystam z okazji i zapytam sie jakie albumy podobaja sie najbardziej, czego ostatnio przesluchaliscie itp.
Milego :] -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
Ojoj, kocham jazz ;) Od Gospelu, przez stary dobry bluesik, po nowoczesniejszy jazz. Ale nie lubie juz tego miauczenia, jednak jakas melodia musi byc O_o. Zgadzam sie, soundtrack do "Cowboy Bebopa" jest w duzej mierze jazzowy. Uwielbiam go.
Ostatnio poluje na koncerty. Fajnie zobaczyc ulubionych wykonawcow na scenie. No i wiecej solowek ^__^ Pamietam jak Pat Metheny byl w Kongresowej, swietny koncert! A jak sie wkurzylam sie jak nie moglam pojsc na Diane Krall ;/ Ale podobno bylo dosc sztywnawo? W tym roku bylam na trzech koncertach w ramach "Warsaw Summer Jazz Days". Corea i McFerrin byli niesamowici! Co ten facet potrafi zrobic z glosem O_o. Marcus Miller byl tak naladowany energia, co on potrafi z gitara wyprawiac! Co prawda ich support byl...hmmm...delikatnie mowiac sredni. Taka muzyczka do kotleta w polaczeniu z muzyka na weselu. Nawet nie zapamietalam ich nazwy, ale to byl jakis polski zespol. Nevermind. Natomiast rozczarowalam sie Cassandra Willson. Ona ma niesamowity glos, poradzilaby sobie bez problemu bez tej kapeli -_-". Repertuar tez nie pasuje do jej glosu. A takiego chyba w zyciu nie slyszalam. To chodzaca orkiestra! Chcialoby sie tylko jej sluchac. A tak, o malo nie zasnelam na koncercie. Ok, w domu po szkole, czy do snu mozna tego posluchac, ale nie w Sali, gdzie siedzi 3 tysiace ludzi O_o. Ostatnio mam faze na Garbarka. Heh, przez tyle lat myslalam,ze to Polak ;PPP No coz, ojciec wyprowadzil mnie ostatnio z bledu ;P. Ale muzyke tworzy piekna. A od Mahalii Jackson musze troszeczke odpoczac. Moj ojciec ogladal z nia DVD chyba przez ostatnie dwa miesiace bez przerwy. Bardzo ja lubie, ale co za duzo... Ten post był edytowany przez Pszczola: 18.08.2005 12:35 -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:42 |