Zobaczcie To!, ...reklama HP and the Goblet of Fire
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zobaczcie To!, ...reklama HP and the Goblet of Fire
cedrik18 |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 15.08.2005 Skąd: Bełchatów ![]() |
Wejdźcie i oceniajcie: http://extratv.warnerbros.com/v2/news/0805/12/3/video.html
Jak dla mnie super ![]() A wy co sądzicie? |
![]() ![]() ![]() |
cedrik18 |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 15.08.2005 Skąd: Bełchatów ![]() |
Najnowsza reklama, jak już pisałem, bardzo mi sie podoba, trzeba jednak przyznać, ze to mimo wszystko reklama - która jest skonstruowana w taki sposób, ze musi się podobać - co jednak nie zmienia faktu, że liczę na bardzo dobry film. A wracając do tego zwiastunu, to mam zastrzeżenia tylko do Cho. Ja jako facet, bym na nią nie zwrócił uwagi, no ale cóż, widać producenci mają inne zdanie.
A poza tym muzyka bardzo fajna - zarówno w pierwszym jak i w obecnym zwiastunie, i mam nadzieję, ze jest ona z tego filmu, bo niestety czesto sie zdarza, ze muzyka do zwiastunów jest zaporzyczana z innych filmów. Ale jeżeli w tym wypadku jest inaczej, to trzeba zacząć zbierać forse na soundtrack ![]() I jeszcze jedno - chciałbym w końcu w którymś zwiastunie zobaczyć kawałek sceny na cmentarzu, lub choćbym nawet przez pół sekundy Voldemorta ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 09:32 |