Zobaczcie To!, ...reklama HP and the Goblet of Fire
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zobaczcie To!, ...reklama HP and the Goblet of Fire
cedrik18 |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 15.08.2005 Skąd: Bełchatów ![]() |
Wejdźcie i oceniajcie: http://extratv.warnerbros.com/v2/news/0805/12/3/video.html
Jak dla mnie super ![]() A wy co sądzicie? |
![]() ![]() ![]() |
Jan |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 20.08.2005 ![]() |
Film na pewno będzie dobry, ale nie można się spodziewać dokładnej ekranizacji. Na Veritaserum znajduje taki news:
Harry Potter i Czara Ognia wskoczył na pierwsze miejscelisty najbardziej oczekiwanych filmów Entertainment Weekly. Magazyn pisze: "Nawet po ukazaniu się książki jest niemożliwe by mieć dość Harry'ego, a czekaliśmy już półtora roku od ostatniego filmu... Dzięki Alfonso Cuaronowi, który luźno zaadaptował Harry'ego Pottera i Więźnia Azkabanu filmowcy mogli zrobić to samo z czwartym filmem, i w ten sposób skrócili epickiej długości książke do znośnej długości filmu." Tak więc film nie będzie szczegółowo oddawał treści książki, czego wszyscy oczekują. Więzień azkabanu mi się podobał, więc Czara Ognia na pewno też mi się spodoba, chociaż na pewno wiele bedzie wycięte. Jeżeli chodzi o Voldemorta, to na pewno go w trailerach nie pokażą, ponieważ to jest moment kulminacyjny tej części i nie go zdradzać. Może pokażą go przez chwilę w oficjalnym trailerze a nie w teaserach. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 09:18 |