Wielkie Niedomówienie W Hp, paskudnie wielkie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Wielkie Niedomówienie W Hp, paskudnie wielkie
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dlaczego w HP cała szkoła obchodzi święta Bożego narodzenia skoro nie chodzą do kościoła
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Goomisia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 11.04.2005 Skąd: Lublin Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ty Katarn90 nie bądź taki mądry. To ze jest już taki temacik powiedziałam bo w przeciwieństwie do ciebie ja się zastanawiam co robię i sprawdzam czy zakładając jakiś temat po raz któryś tam z kolei nie zrobię z siebie formowej ofermy i czy na dzień dobry kilka postów w temacie nie będzie zrzędzeniem starszych magów że TO JUŻ BYŁO... ale skoro ty niedoceniasz mojej przysługi to znaczy ze masz niski poziom kultury i raczej nie obrażaj mnie i innych bo szybko się staniesz "nie lubiany"...
-------------------- Naczelna Syriuszomaniaczka - członek zarządu THE MARAUDERS - FANKLUB HUNCWOTÓW.
*** ![]() *** http://s14.bitefight.pl/c.php?uid=2073 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 20:10 |