U- No- Poo
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
U- No- Poo
Iguś |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 04.07.2005 Skąd: Kraków ![]() |
Mam problem. Wiecie może o co chodzi z U-NO-POO? Nie rozumiem jak to się odnosi do tekstu. Nie jestem mocna z angielskiego...
-------------------- Mój dom jest tam, gdzie są moi najbliżsi.
|
![]() ![]() ![]() |
ANASTAZJA BLACK |
![]() ![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 06.07.2004 ![]() |
1. Won-Won, mysle,ze nie ma nic zwiazanego ze zwyciestwem (bo niby jakim? ze Lavender wygrala nad Herma? hahaha) i jest to albo dlatego, ze wspomniana juz Lavender miala wade wymowy, albo mowila to pieszczotliwie, albo po prostu zazdrosna Hermiona przekrecala tak po Lavender, zeby wyrazic swoja dezaprobate.
2. Horcruxy (mam nadzieje, ze dobra pisownia) albo zostana tak jak sa, albo to X zostanie przeksztalcone na KS (jak juz to mowiliscie, wiec ze sie powtarzam, ale po prostu chce poprzec sprawe ![]() bo raczej nie sadze, zeby Polkowski podjal sie trudu przekladania tego na polski jezyk... Bo wyszloby mu jakies niesamowite dziwadlo! 3. Popieram ze crux to krzyz a hor moze byc o d hora (to przy mojej marnej znajomosc hiszpanskiego, cruz -krzyz hora (czytaj ora ) to godzina. jak widac jezyki sa do siebie podobne, wiec moze tutaj hiszpanski jest podobny do laciny, z ktorej to wlasnie Rowling zapozyczyla sobie nazwe) Pozdrawiam, Ana -------------------- SADZONKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Osioł, "Shrek2")
http://img.photobucket.com/albums/v480/kka...hp/sadzonki.jpg obrazek w sygnaturce nie przekracza 200x200 |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(ANASTAZJA BLACK @ 24.08.2005 16:53) 1. Won-Won, mysle,ze nie ma nic zwiazanego ze zwyciestwem (bo niby jakim? ze Lavender wygrala nad Herma? hahaha) i jest to albo dlatego, ze wspomniana juz Lavender miala wade wymowy, albo mowila to pieszczotliwie, albo po prostu zazdrosna Hermiona przekrecala tak po Lavender, zeby wyrazic swoja dezaprobate. Przecież już wytłumaczyłam ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 03:39 |