Strzelba Z Aktu I Wystrzeli W Ostatnim, Czyli..., ...watki czekajace na rozwiniecie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Strzelba Z Aktu I Wystrzeli W Ostatnim, Czyli..., ...watki czekajace na rozwiniecie
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
VI tom przyniosl wiecej pytan niz odpowiedzi. Pojawily sie nowe watki, przedmioty, nazwiska, itd. Zawsze u Rowling bylo tak,ze kiedys, w ktorejs z czesci cos zostalo, od tak wspomniane, a potem wracalo z fanfarami jako cos niezwykle istotnego dla dalszej akcji. Tak wiec drodzy fanatycy Pottera *_*! Czy przychodzi Wam do glowy cos co niby wazne nie jest, ale czujecie,ze jeszcze sie pojawi? Teorie do nich dobudowane mile widziane ;)
-------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
![]() ![]() ![]() |
Zwodnik |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 341 Dołączył: 05.04.2003 ![]() |
Średnio mi pasuje teoria towarzysza Voldka w domu Potterów. No bo na logikę - jesli byłby to ktoś, kto tak naprawdę jest po stronie dobra, nawet zakonspirowany, na pewno nie patrzyłby spokojnie na smierć wszystkich trojga Potterów. Jesli zaś był to jakiś oddany zwolennik Voldka, czemu nie wykonczył Harry'ego ? Tak momentalnie zrozumiał co się stało i że nie będzie mógł go tknąć ? Przecież zawsze mół go powrać i zrzucić z miotły gdzieś nad morzem. Chyba, że uczepimy się teorii, że ów X spanikował i przestał działać racjonalnie...
Albo - odrzucam to z miejsca, bo ciąglę jestem bardzo daleki od dopatrywania się dobra w Snapie ![]() http://forum.freeware.info.pl/gry/dirt.html I znowu głową w mur (już mnie rozbolała). Mam dosyć, to wszystko możecoś znaczć, ale wcale nie musi. Po kiego wymyślaliście, że snape mół czuć do Lily coś innego niż pogardę ? Wszystko się tylko jeszcze bardziej pomieszało. Ja wysiadam, przerzucam się na szczegółową analizę Dzieci z Bullerbyn, zawołajcie mnie jak jak już wyjdzie 7 tom, poczytam sobie ![]() Ten post był edytowany przez vampirka: 04.02.2019 16:12 -------------------- AMOR PATRIAE NOSTRA LEX...
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:38 |