Strzelba Z Aktu I Wystrzeli W Ostatnim, Czyli..., ...watki czekajace na rozwiniecie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Strzelba Z Aktu I Wystrzeli W Ostatnim, Czyli..., ...watki czekajace na rozwiniecie
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
VI tom przyniosl wiecej pytan niz odpowiedzi. Pojawily sie nowe watki, przedmioty, nazwiska, itd. Zawsze u Rowling bylo tak,ze kiedys, w ktorejs z czesci cos zostalo, od tak wspomniane, a potem wracalo z fanfarami jako cos niezwykle istotnego dla dalszej akcji. Tak wiec drodzy fanatycy Pottera *_*! Czy przychodzi Wam do glowy cos co niby wazne nie jest, ale czujecie,ze jeszcze sie pojawi? Teorie do nich dobudowane mile widziane ;)
-------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
![]() ![]() ![]() |
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
Bardzo mozliwe ;) Ale powstala ostatnio tez inna hipoteza. Trzecie lusterko mial miec brat Syriusza,Regulus (najprawdopodobniejszy R.A.B). Nawet jesli ten nie zyje, to moze ktos kto go znal, ma to lustreko,itd. ;P Chyba nawet Rowling robila tajemnicze miny, kiedy o to ja zapytano (albo przysnilo mi sie to O_o). Szczerze, mam nadzieje,ze na minie sie skonczy ;P Nic nie moze byc az tak proste. No coz,ale znajac styl Rowling, to bedzie jeden z bardziej pogmatwanych watkow O_o.
Zwodniku, nie twierdze,ze w tym domu byl Snape, jestem za osoba trzecia. Znowu, moje przypuszczenia w duzej mierze opieram na wypowiedziach (albo niedopowiedzeniach) Rowling. Sporo wskazuje na to,ze Voldemort mial towarzystwo. Moze ten ktos mial mu asystowac przy wykonywaniu Horcruxu (ale potem ja bym takiego wykonczyla,zeby swiadkow nie bylo ;P)moze ten ktos, nosil owo tajemicze naczynie, najwazniejsze ze wszystkich? Ale byl tchorzem i uciekl z miejsca zbrodni, niszczac dom w nadziei,ze maly rowniez zginie? Ale to raczej nie ;P. Natomiast to co kiedys powiedzial Snape: Smierciozercy mysleli,ze w Potterze drzemie jakas niaznana ciemna sila, czekali co z niego wyrosnie, itd. Z roku na rok dowiadujemy sie coraz wiecej o smierci Potterow. Szczerze mowiac, wolalabym,zeby Voldemort byl jednak wtedy sam, ale kto wie jak to by przedstawila Rowling? ;) Cyba wie, co robi? ;P Ten post był edytowany przez Pszczola: 26.08.2005 23:37 -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:13 |