Strzelba Z Aktu I Wystrzeli W Ostatnim, Czyli..., ...watki czekajace na rozwiniecie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Strzelba Z Aktu I Wystrzeli W Ostatnim, Czyli..., ...watki czekajace na rozwiniecie
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
VI tom przyniosl wiecej pytan niz odpowiedzi. Pojawily sie nowe watki, przedmioty, nazwiska, itd. Zawsze u Rowling bylo tak,ze kiedys, w ktorejs z czesci cos zostalo, od tak wspomniane, a potem wracalo z fanfarami jako cos niezwykle istotnego dla dalszej akcji. Tak wiec drodzy fanatycy Pottera *_*! Czy przychodzi Wam do glowy cos co niby wazne nie jest, ale czujecie,ze jeszcze sie pojawi? Teorie do nich dobudowane mile widziane ;)
-------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
![]() ![]() ![]() |
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Pomyślmy logicznie. Voldemort chciał zabić Harry'ego. Jeżeli Snape rzeczywiście czułby coś co Lily, czy na pewno chciałby ją ocalić? To znaczy, TYLKO ją? Wyobraźcie sobie, jak potwornie byłaby ona nieszczęśliwa, gdyby zginęli jej ukochani mąż i syn, a ona przeżyła... to byłoby jeszcze gorsze i nie miało sensu. Chyba, że ja was źle zrozumiałam
![]() (zawsze mogłaby się wtedy spiknąć z Lupinem XD) A co do lusterka... myślę, że to, co należało kiedyś do Syriusza, mógł wziąć Remus. To, które miał Harry, może zostać naprawione. I po pierwsze, mogliby się wtedy bezpiecznie porozumiewać... no ale równie dobrze mogli to robić w 6 ![]() -------------------- just keep dreaming.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:54 |