Outside Poland
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Outside Poland
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
zabijcie mnie, jeśli już był taki temat (:
czy w przyszłości, kiedy już będziecie mieli magistra albo po prostu ambicję zostania sprzątaczem- chcielibyście zostać i pracować w Polsce, czy raczej wyjechać stąd i żyć gdzie indziej? a może zamierzacie już uczyć się za granicą? w jakim kraju chcielibyście zostać na dłużej (powiedzmy rok, bo wiadomo, że od ręki nie znamy innych zwyczajów i nie wiemy jak nam tam będzie), a jaki tylko odwiedzić? a gdzie najbardziej byście chcieli pojechać, ale niekoniecznie na dłużej- po prostu zobaczyć (w wakacje)? czekam na odpowiedzi i refleksje, także te dotyczące miejsc, w których już byliście. wszystko co dotyczy rzeczy, dziejących się poza granicami naszej nudnej Polski ;p -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
kruk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 12.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
hmm chciałabym wyjechać z kraju, no może nie na zawsze ale na jakiś czas. Marzy mi się podróż do Australii. Jestem zakochana w tym kraju, chociaż nigdy tam nie byłam (te plaże, kangurki, widoki, przyroda, najbardziej jadowite zwierzęta na świecie...no może bez ostatniego:).ehhh marzenia. Mogłabym tam pojechać do pracy i znaleźć sobie męża... hehehe.
Niestetywybieram sobie drogę kariery, która trzyma mnie w kraju. Jest jeszcze parę krajów do których chciałabym pojechać...Polinezja Francuska, Meksyk, Japonia i Rosja (da! naprawdę). Jest jeszcze kilka krajów w Europie, gdzie jeszcze nie byłam a warto by pojechać. Ja w ogóle kocham podróże, jak w tej piosence „podróżować jest bosko” -------------------- Idę swoją drogą, a ludzie niech mówią, co chcą!
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:44 |