U- No- Poo
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
U- No- Poo
Iguś |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 04.07.2005 Skąd: Kraków ![]() |
Mam problem. Wiecie może o co chodzi z U-NO-POO? Nie rozumiem jak to się odnosi do tekstu. Nie jestem mocna z angielskiego...
-------------------- Mój dom jest tam, gdzie są moi najbliżsi.
|
![]() ![]() ![]() |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Lol, kiedy ja mam rację
![]() ![]() ![]() ![]() Dla mnie Knot to bardziej przydomek niż nazwisko (chociaż wiem, że tak nie jest), bo to postać symboliczna i wiele osób twierdzi, że to niky inny jak sam Tony Blair jest pierwowzorem pana byłego Ministra Magii, włączając w to ponoć samego Alfonso Cuarona (na przykład tu czy tu). Dlatego nie wkładam go do jednego kosza z Lovegoodami i w dalszym ciągu uważam Syriusza Czarnego za jedyną wpadkę tego rodzaju ![]() Dobby to nic innego jak Papa Smerf tudzież Ważniak. I dlatego Dobby to nie Dobby, tylko Zgredek ![]() Wracając do nazw - łapałam pierwsze z brzegu, ale wcale nie ma tam większości opisowych nazw miejsc (sześć na piętnaście ![]() ![]() Mówisz, że się śmiejemy z czeskich przekładów? Nie z przekładów się śmiejemy, tylko sam język jest dla nas zabawny. Ot, co ![]() No i czekam na argumentację w sprawie szwedzkiego Braciszka ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 03:49 |