Zobaczcie To!, ...reklama HP and the Goblet of Fire
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zobaczcie To!, ...reklama HP and the Goblet of Fire
cedrik18 |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 15.08.2005 Skąd: Bełchatów ![]() |
Wejdźcie i oceniajcie: http://extratv.warnerbros.com/v2/news/0805/12/3/video.html
Jak dla mnie super ![]() A wy co sądzicie? |
![]() ![]() ![]() |
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
Eee, Lupin bardzo mi sie podobal. Natomiast co do Oldmana...rzeczywiscie ^^" Stary Czlowiek z Azkabanu ;P. Chociaz aktor bardzo dobry. Natomiast to co zrobiono z rodzicami Harry'ego (chocby na zdjeciach czy w Lustrze Erised) to tragedia -_-".
A ja sobie Kruma zawsze wyobrazalam jak takiego napakowanego kibola ;P A Diggory, no coz, po trailerze i zdjeciach, jednak bardzo pasuje mi do tej roli. Co jest zlego we wosach Emmy? Normalne sa O_o Ale tak juz poza wszystkim nnym, ta sukienka (pimijajac falbanki i kicz) nie pasuje do jej kolorow. Do karnacji, oczu, wlosow. Nie mogli zostawic juz niebieskiej? Albo chocby zielona -_-" Nawet do czerwieni Kruma by pasowala. A wlasnie, podoba mi sie pomysl z jednakowymi srojami uczniow Karkaroffa na Balu. A co do Lockharta, Branagh jest siwetnym aktorem. Nigdy nie zapomne go w "Hamlecie", zreszta przez siebie wyrezyserowanego. No, wtedy byl przystojnieszy ;P. Moze i w Potterze nie powalal uroda, ale zagral bardzo dobrze. A co do Blacka, no calkiem niezle propozycje *^^*. Co prawda moj Syriusz jest inny, aletakiego aktora chyba dluugo by szukac ;(. Heh, kiedys zastanawialam sie nad odpowiednimi aktorami i pomyslalm o Brosmanie (gdyby byl chociz te 10 lat mlodszy), ale od razu mi to przeszlo. Natomiast wyobrazilam go sobie potem w roli Voldemorta, a z mlodych lat. Szkoda,ze taki stary ;P Natomiast Voldemort po powstaniu, moglby np. wygladac (znowu, to nie do konca moje wyobrazenie) jak Jean Luck Pickard (cholera, nie mam zielonego pojecia jak to sie pisze i jak sie nazywa ten aktor, mimo ze go bardzo lubie i w niejednym filmie go widzialam) ze "Startrecka" ;P. No,ale zobaczymy co wymyslili ci od "Czary Ognia". A Lupin, jak juz mowilam,mnie bardzo ten aktor odpowiada (moj brat z przerazeniem stwierdzil,ze nie tylko wygladem, ale takze glosem przypomina mu jego nauczyciela od polskiego z liceum ;P Z ta roznica,ze jego belfer chodzil ciagle pijany ;P). I wcale nie jest taki stary ;P. Ale gdyby przyszlo mi wybierac miedzy podanymi przez Mione aktorami, bylby to Faramir ;P. Ten post był edytowany przez Pszczola: 30.08.2005 19:53 -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 09:55 |