Zobaczcie To!, ...reklama HP and the Goblet of Fire
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zobaczcie To!, ...reklama HP and the Goblet of Fire
cedrik18 |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 15.08.2005 Skąd: Bełchatów ![]() |
Wejdźcie i oceniajcie: http://extratv.warnerbros.com/v2/news/0805/12/3/video.html
Jak dla mnie super ![]() A wy co sądzicie? |
![]() ![]() ![]() |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
McGregor byłby idealny w roli Remusa, jak tą postać kocham, tak sie z Wami zgadzam.
Co do Syriusza... nie widziałam jeszcze żadnego aktora, który by wyglądał tak, jak ja widzę Syriusza w mojej wyobraźni, więc się wypowiadać nie będę. A co do rzeczonego trailera... Death Eatersi - koszmar. Jak jakieś laleczki, mnie to za bardzo chyba nie przerażą. Zresztą, od kiedy w pierwszych filmach pojawiły się tiary (mam na myśli te uczniowskie), to zwątpiłam w kostiumologów. Co innego tiara McGonagall - jej jest w niej do twarzy. Natomiast jeśli chodzi o czapki śmierciożerców, to gdybym była dumnym Lucjuszem Malfoyem, nigdy nie włożyłabym czegoś równie ośmieszającego na głowę. Nie mówiąc już o tym, że gdyby była LV, nigdy nie kazałabym moim poplecznikom nosić czegoś równie obciachowego. Sukienka Hermiony - tra-ge-dia. Kompletnie inaczej sobie ją wyobrażałam. A tak na marginesie - dlaczego ludzie tak strasznie nie lubią Emmy? Specjalnie Hermiony w filmie nie skrzywdziła... I nie wiem, co Wam się we Fleur nie podoba... Jak będzie rownie wyniosła przez caly film, to bardzo dobrze będzie odpowiadać moim wyobrażeniom, chociaż wydawało mi się, że jest troszkę starsza... Ale do ekranizacji Pottera szóstki jest jeszcze trochę czasu. A moja opinia nt. poprzednich ekranizacji: HPiKF: do obejrzenia, ale byłam na tym z młodszą siostrą, bo jak kupowałam bilety, to się na mnie kasjerka dziwnie patrzyła... HPiKT: poszłam w Nowy Rok z koleżanką i, nie wiedzieć czemu, śmiałyśmy się za każdym razem, kiedy zobaczyłyśmy bazyliszka albo, nie daj Boże, Riddle'a (czyli zawsze, kiedy zgromadzone na sali dzieciaki trzęsły się ze strachu) HPiWA: wrażenia zdecydowanie na plus względem poprzednich dwóch, ale wycięcie kilku fajnych wątków zepsuło efekt, w każdym razie - jak dotąd najlepszy. HPiCO: mam nadzieję, że film trzyma poziom trailera, bo muzyka i kilka scen zapowiada się całkiem, całkiem ![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 09:27 |