Zobaczcie To!, ...reklama HP and the Goblet of Fire
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zobaczcie To!, ...reklama HP and the Goblet of Fire
cedrik18 |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 15.08.2005 Skąd: Bełchatów ![]() |
Wejdźcie i oceniajcie: http://extratv.warnerbros.com/v2/news/0805/12/3/video.html
Jak dla mnie super ![]() A wy co sądzicie? |
![]() ![]() ![]() |
Mione |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 141 Dołączył: 17.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE A ten, co zapomniałaś jak się nazywa, to jest Colin Farrell Już mi się przypomniało. Nie, to nie Farrell tylko Jason Carter ![]() Deep za bardzo melancholijny? Hm...moim zdaniem on jest idealnie zakręcony (Jack Sparrow się kłania), ale buźkę ma taką trochę za gładką...dlatego raczej nie on, tylko Daniel, Ralph, albo Hugh...co do spojrzenia, to z tego co sobie przypominam w oczach Blacka "płonął ogień", albo coś koło tego ![]() Zresztą co tu dużo mówić...i tak już po ptakach ![]() Może przy okazji moje kandydatki do ról Bellatrix Black Carrie Ann Moss ![]() Angelina Jolie ![]() Narcyzy Malfoy- Naomi Watts ![]() Nimfadory Tonks Emily Watson- oczywiście z krótkimi włosami ![]() Samantha Morton ![]() Jane Horrocks ![]() PS: A Kenneth jako Lockhart był idealny...jako alternatywę widziałabym tylko Hugh Granta. -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 09:15 |