Zobaczcie To!, ...reklama HP and the Goblet of Fire
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zobaczcie To!, ...reklama HP and the Goblet of Fire
cedrik18 |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 15.08.2005 Skąd: Bełchatów ![]() |
Wejdźcie i oceniajcie: http://extratv.warnerbros.com/v2/news/0805/12/3/video.html
Jak dla mnie super ![]() A wy co sądzicie? |
![]() ![]() ![]() |
Tomak |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 116 Dołączył: 12.07.2005 Skąd: Hogwart ![]() |
QUOTE(emoticonka @ 30.08.2005 22:30) Natomiast jeśli chodzi o czapki śmierciożerców, to gdybym była dumnym Lucjuszem Malfoyem, nigdy nie włożyłabym czegoś równie ośmieszającego na głowę. Nie mówiąc już o tym, że gdyby była LV, nigdy nie kazałabym moim poplecznikom nosić czegoś równie obciachowego. Hehe masz racje Sukienka Hermiony - tra-ge-dia. Kompletnie inaczej sobie ją wyobrażałam. A tak na marginesie - dlaczego ludzie tak strasznie nie lubią Emmy? Specjalnie Hermiony w filmie nie skrzywdziła... Eee, mi sie nawet podoba ta sukienka w porównaniu z szatą wyjsciową Rona jest nawet nawet A tak na marginesie - dlaczego ludzie tak strasznie nie lubią Emmy? Specjalnie Hermiony w filmie nie skrzywdziła... Dziewczyny (przynajmniej większość) to jej pewnie zazdroszczą i jak znajda jakąś fotke na której Emma nie wygląda najlepiej to odrazu jest koment ze ona jest taka i taka a chłopaki to nie wiem ja nie mam do niej zadnych uprzedzeń. Jak dotąd najlepiej wyglądała w 3 części bo w wcześniejszych starali się ją w 100% upodobnic do Hermiony w 3 czesci dali aktorom trochę więcej luzu. I nie wiem, co Wam się we Fleur nie podoba... Jak będzie rownie wyniosła przez caly film, to bardzo dobrze będzie odpowiadać moim wyobrażeniom, chociaż wydawało mi się, że jest troszkę starsza... Ale do ekranizacji Pottera szóstki jest jeszcze trochę czasu. W drugim zwiastunie wygląda nieźle. W pierwszym jakoś tak dziwnie według mnie. A moja opinia nt. poprzednich ekranizacji: HPiKF: do obejrzenia, ale byłam na tym z młodszą siostrą, bo jak kupowałam bilety, to się na mnie kasjerka dziwnie patrzyła... Pierwszy film był największą porażka według mnie. Dan mówił ze przchodził wtedy mutacje i mozliwe bo w porównani do WA to w KF poprostu piszczał. HPiKT: poszłam w Nowy Rok z koleżanką i, nie wiedzieć czemu, śmiałyśmy się za każdym razem, kiedy zobaczyłyśmy bazyliszka albo, nie daj Boże, Riddle'a (czyli zawsze, kiedy zgromadzone na sali dzieciaki trzęsły się ze strachu) Bazyliszek o ile się nie myle na kartce którą wyrwała Hermiona miał skrzydła a tak ogólnie to i tak był lipny. HPiWA: wrażenia zdecydowanie na plus względem poprzednich dwóch, ale wycięcie kilku fajnych wątków zepsuło efekt, w każdym razie - jak dotąd najlepszy. Z dotychczasowych to był najlepszy bez dwóch zdań. Tam były efekty a w poprzednich prawie nic nie było. HPiCO: mam nadzieję, że film trzyma poziom trailera, bo muzyka i kilka scen zapowiada się całkiem, całkiem ![]() Popieram -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 08:59 |