Data Skończenia, VII tomu?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Data Skończenia, VII tomu?
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(CBBC Newsround | World | Read the full JK Rowling interview) Megan Calcott for the Daily Mirror - What are you going to do with your life after you have finished the final Harry Potter book. JK Rowling: With my life? I have got to find some meaning after Harry Potter. I will enjoy spending some time with my children which I do anyway, obviously, but it would be nice to spend maybe a bit more time with them for a while. I know I will keep writing. But what I will write, I don't yet know. And I think I will have to get over the shock of the fact that Harry is not in my life any more. It really will be a shock, because I have been writing about him for 15 years so far and by the time I finish obviously it will be 16, 17, I don't know when the seventh book will be published. It is going to be a wrench, definitely. Tłumaczenie: Spędziłam z Potterem już 15 lat i do czasu jak skończe, będzie to 16, 17. Trzy słowa: I Knew THIS1!!!! hahahaha 2007 data wydania wiedziałem, wiedziałem czyż nie jestem wielki ![]() aha i tytułem będzie HP and [jakś rzecz] You'll see. Ten post był edytowany przez kubik: 18.07.2005 15:23 -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie jesteś głupia tylko ja dałem za mało wskazówek że to żart po prostu kamienie przyszły mi pierwsze na myśl bo nie dawno pożyczyłem bratu ciotecznemu właśnie tą książke i powiedziałem te walnięte kamienie.... itd.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.06.2025 16:31 |