Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )

[ Drzewo ] · Standardowy · Linearny+

> A Po Wojnie..., co z tymi ktorzy przezyja?

zoola
post 03.09.2005 10:37
Post #1 

Iluzjonista

Grupa: Magiczni Forumowicze

wiec tak. odrazu mowie ze jesli ten temat kiedys juz byl to mi napiszcie. wink.gif
tak sie zaczelam zastanawiac co sie stanie z tymi, ktorzy przezyja wojne- majac nadzieje ze harry i jego najblizsi przyjaciele przezyja oczywiscie. kim zostanie harry, aurorem? a hermiona? moze obejmie jakies wazne stanowisko w ministerstwie? piszcie jaka przyszlosc chcielibyscie aby mieli bohaterowie HP, oczywiscie zakladajac ze dozyja biggrin.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Closed TopicStart new topicStart Poll
Odpowiedzi
Mroczny Wiatr
post 08.09.2005 00:00
Post #2 

Uczeń Hogwartu

Grupa: Magiczni Forumowicze

biggrin.gif Aż się ruszyłem i sprawdziłem. Temat dotyczy tomu VII a tu raczej chodzi o spekulacje co już bedzie po tym VII tomie.
Co powiecie na wersje, gdzie harry pokonujac Voldemorta wysysa z nigo całe zło i przez to sam staje się zły tongue.gif ,a po pewnym czsie opuszcza przyjaciół by nie stanowić dla nich zagrożenia. Oczywiście zdąży założyć rodzinę i zostać ojcem przez co pani Rowling dalej bedzie mogła pisac książki ale juz o jego synu który próbuje powstrzymac ojca? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ona zarobi dalsze miliony a my bedziemy mieli lekturke blush.gif

Ten post był edytowany przez Mroczny Wiatr: 08.09.2005 00:01

--------------------
Jeżeli sądzisz że w dobie Harry'ego Potter sztuka komputerów zanika ....... zapraszam do centrum chłodzenia i wyciszania PC cooling

The Dark Lord shall raise again!.....Give me your hand Wormtail.....Yes Master, thank you Master!.....The other hand!
user posted image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic

Closed TopicTopic OptionsStart new topic

Kontakt · Lekka wersja
Time is now: 15.05.2025 01:21