A Po Wojnie..., co z tymi ktorzy przezyja?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
A Po Wojnie..., co z tymi ktorzy przezyja?
zoola |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 100 Dołączył: 14.08.2005 ![]() |
wiec tak. odrazu mowie ze jesli ten temat kiedys juz byl to mi napiszcie.
![]() tak sie zaczelam zastanawiac co sie stanie z tymi, ktorzy przezyja wojne- majac nadzieje ze harry i jego najblizsi przyjaciele przezyja oczywiscie. kim zostanie harry, aurorem? a hermiona? moze obejmie jakies wazne stanowisko w ministerstwie? piszcie jaka przyszlosc chcielibyscie aby mieli bohaterowie HP, oczywiscie zakladajac ze dozyja ![]() |
![]() ![]() ![]() |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Ommm... ommm...
Uwaga! Moje wewnętrzne oko zaraz przemówi... "Święta Trójca": Harry będzie żył sobie spokojnie razem z Ginny, będą mieli trójkę dzieci i domek z ogródkiem, ale nie wydaje mi się, zeby mieli zamieszkać na Grimmauld Place - Harry sam powiedział, że nie chce tego domu, nie? Same złe wspomnienia, brr... Wydaje mi się, że Potty po prostu spełni swoje marzenia o zostaniu aurorem. Ron i Hermiona pobiorą się zaraz po skończeniu szkoły i wykończeniu Voldzia, zamieszkają gdzieś niedaleko Potterów, bo zapewne Ronnie będzie chciał mieć starym zwyczajem "oko" na swoją jedyną młodszą siostrę (no bo to chyba jedyna osoba, na którą Ron może mieć oko - nie licząc żab w pokoju ![]() Inni: Bliźniacy zrobią niezły biznes, rozszerzając swoją działalność na całą Anglię, a także otwierając swoje salony firmowe i przedstawicielstwa na całym świecie, co pozwoli im podwyższyć standardy życia swoich rodziców. Arturowi stanie się coś złego, co wykluczy go z działalności w MM, przez co będzie miał więcej czasu na swoje ulubione zajęcia z dziedziny mugoloznastwa. Hagrid i Mme Maxime się pobiorą, będą mieli gromadkę dzieciaków, zamieszkają we Francji i będą prowadzić kampanię na rzecz olbrzymów i półolbrzymów. Remus i Tonks wezmą ślub, podobnie jak Bill i Fleur, ale ponieważ nie było dotąd zbyt wielu śmierci, to stawiam, że i Tonks, i Lupin zginą w walce dla Zakonu - żeby było bardziej dramatycznie, jedno zgnie w obronie drugiego, a potem podczas potyczki dla pomszczenia tej śmierci zginie drugie... Malfoy zginie, bo ktoś będzie musiał przypłacić życiem śmierć Voldzia, zginie też McGonagall i Flitwick zostanie dyrektorem Hogwartu (ale o tym jest chyba oddzielny temat...). Hm, chyba wena mi się skończyła... ![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:07 |