Hicior Wakacyjny 2005.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Hicior Wakacyjny 2005.
Nes |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 195 Dołączył: 26.02.2004 Skąd: Szczytno ![]() |
co gra u was na plazach, w miescie, w kazdym domu, sklepie, kawiarni/pubie/barze, dyskotekach/klubach?
lato w pełni, a ja chyba wciaz nie moge wytypowac jakiejs piosenki ktora zaslugiwalaby na miano 'wakacyjnego hiciora ' ;P. macie jakichs swoich faworytow? aha utwory w ktorych nie trzeba doszukiwac sie filozoficznych sensow i wieloznacznosci sa oczywiscie mile widziane ;] jak siegam pamiecia... <flashback> to np. w 98' czyms takim bylo chumbawamba z 'i get knocked down' [nie wiem czy dobrze napisalem]. jakiegos innego lata mad hosue z 'isley la bonita' ;P ...no w kazdym razie chodzi mi o piosenki sezonowe, chociaz jesli macie jakies swoje 'wyjatkowe' utwory ktore kojarza sie wam z latem i hm niezpomnianymi chwilami to dawac! ^^ -------------------- ![]() "Gryffindor - You're brave, but you'll probably die by 20." |
![]() ![]() ![]() |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
tokio hotel - durch de monsun.
naprawde, jakby im wyłączyć wizję, to całkiem fajny kawałek. -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 15:39 |