Najsmutniejsze Piosenki, czyli to co nas wzrusza w muzyce
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Najsmutniejsze Piosenki, czyli to co nas wzrusza w muzyce
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Gdy czuję się smutny, samotny to puszczam sobie smutną muzykę. Wiem że to dziwne, ale wesoła muzyka nigdy nie działa na mój zły humor. Preferuję więc przygnębiające utwory, muzykę która jest piękna aczkolwiek bardzo jest w niej sporo goryczy.
Jest kilka utworów, które cenię wyjątkowo pod tym względem: Portishead "Roads" - można się wyłączyć na chwilę i odpłynąć w inny wymiar. Deep Purple - "When a blind man cries" Pink Floyd "Hey You", "Wish You were Here", "High Hopes" - te tytuły mówią same za siebie... Moby "Why does my heart feel so bad" Vangelis "La petite fille de la mer" Sinead O'Connor "Nothing compares 2U" Dire Straits "Brothers in arms" - no comments, genialny popis Knopflera -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
![]() ![]() ![]() |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Vilanda @ 10.09.2005 18:58) dla mnie nie. ;) za to na pewno Myslo - Dla ciebie, Kraków, Szklany człowiek John Frusciante - Every person, Remain Rogucki - Wrony, Piosenka pisana nocą, Anioły Coma - Droga na południe, 100 tys. jednakowych miast, Pasażer (akustycznie), Spadam, Zaprzepraszczone siły wielkiej armii świętych znaków, Turn back the river, Lesiu Ż., który przejedl sie okrutnie, ale nadal potrafi mnie poruszyc T.Love - Syn miasta, Prawdziwi kochankowie, Farben lehre - Nierealne ogniska, Rozkołysanka Indios bravos - Drogi Hey - List R.E.M. - I've been high, Disapear, Beat a drum, E-bow the letter, New test leper, At my most beautiful. (Everybody hurts NIE lubie.) Phills Colins - Another day in paradise Lamb - Gorecki RATM - Beautiful world Fisz - Sznurowadła The Analogs - Błękitne hełmy Moonspell - Capricorn at her feet (ale dawno tego nie słuchalam,w zasadzie nie wiem, jakie teraz wzbudziłby we mnie uczucia ten utwór...ale kiedys...w sumie smutne to byly odczucia ..) Children of Bodom - Angels don't kill Katatonia - Grey park Placebo - Without you I'm nothing, Special needs, Sleeping with ghosts. Łzy - opowiem wam moją historię (z płyty W związku z samotnoscia,która jest całkiem niezła) Jak wolność to wolność - To jeszcze noc Akurat - Do prostego człowieka, Wielki plan Kult - Ty albo żadna, Komu bije dzwon Kazik - Gdybym wiedział, to co wiem no to taka mieszanka - od rocka poprzez metal, oi! punk,punk rock,reggae,a skonczywszy na hh ;') i jeszcze Chryzantemy złociste zespolu Kury (tak tak :'P),ale to ze względów sentymentalnych... -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 06:45 |