Najsmutniejsze Piosenki, czyli to co nas wzrusza w muzyce
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Najsmutniejsze Piosenki, czyli to co nas wzrusza w muzyce
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Gdy czuję się smutny, samotny to puszczam sobie smutną muzykę. Wiem że to dziwne, ale wesoła muzyka nigdy nie działa na mój zły humor. Preferuję więc przygnębiające utwory, muzykę która jest piękna aczkolwiek bardzo jest w niej sporo goryczy.
Jest kilka utworów, które cenię wyjątkowo pod tym względem: Portishead "Roads" - można się wyłączyć na chwilę i odpłynąć w inny wymiar. Deep Purple - "When a blind man cries" Pink Floyd "Hey You", "Wish You were Here", "High Hopes" - te tytuły mówią same za siebie... Moby "Why does my heart feel so bad" Vangelis "La petite fille de la mer" Sinead O'Connor "Nothing compares 2U" Dire Straits "Brothers in arms" - no comments, genialny popis Knopflera -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
![]() ![]() ![]() |
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
QUOTE ????????????? - Blue "Blue"? Czy chodzi o to z "Cowboy Bebopa"? Ending 26. odcinka? Muzyka Yoko Kanno, wykonanie Mai Yamade? *____* Zaczyna sie "Never seen a bluer sky..."? "Wonderwall" Oasis nie wpedza mnie w dola, wrecz przeciwnie. Wiaze sie z milymi wspomnianiami ;) Tak samo jak "Kiss from the Rose". Tylko kto to nagral? O_o Wiecie, to do "Batmana" ;P. No i "Chryzantemy zlociste" Kiro, mnie tez sie dobrze je wspomina. To ladna piosenka. No co? Facet cierpi, ona go zdradzila ;PPP Ostatnio znowu powrocilam do "Myslowitz". Jednak "Sen" i ta ostatnia z "Milosci w czasach popkultury" (nie mam przy sobie opakowania od kasety-tak, takie to stare ;P) najbardziej mnie doluja i najbardziej je lubie. Nie wiem dlaczego tak na mnie dzialaja O_o. "The Beatles" i "R.E.M." tez ostatnio mecze. A teraz, kiedy Sting ma przyjechac, mecze "Desert Rose". No i (nie smiac sie!!!) "Bad Day" tego no...a nie pamietam ;/ No, ale teraz popularna jest. - czyt. mam dola wywolanego wrzesniem ;P. Chyba sobie Maaye Sakamato wlacze... Ten post był edytowany przez Pszczola: 12.09.2005 19:55 -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 06:43 |