Najsmutniejsze Piosenki, czyli to co nas wzrusza w muzyce
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Najsmutniejsze Piosenki, czyli to co nas wzrusza w muzyce
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Gdy czuję się smutny, samotny to puszczam sobie smutną muzykę. Wiem że to dziwne, ale wesoła muzyka nigdy nie działa na mój zły humor. Preferuję więc przygnębiające utwory, muzykę która jest piękna aczkolwiek bardzo jest w niej sporo goryczy.
Jest kilka utworów, które cenię wyjątkowo pod tym względem: Portishead "Roads" - można się wyłączyć na chwilę i odpłynąć w inny wymiar. Deep Purple - "When a blind man cries" Pink Floyd "Hey You", "Wish You were Here", "High Hopes" - te tytuły mówią same za siebie... Moby "Why does my heart feel so bad" Vangelis "La petite fille de la mer" Sinead O'Connor "Nothing compares 2U" Dire Straits "Brothers in arms" - no comments, genialny popis Knopflera -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
![]() ![]() ![]() |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pat Metheny - Icefire. Najsmutniejsze piosenka. Chcę by towarzyszła mojemu pogrzebowi. Thomas Newman - Road to Perdition Yasushi Ishii - Bodhisattva Cathedral [pierwsza część, pwena piosenka z Hellsinga] Yoko Kanno (Macross Plus) - Voices (Acoustic version) Al Green - Ain't No Sunshine When She's Gone Lamb - Gabriel Mandy Moore - Only Hope Moby - Natural Blues Sigur Rós - Untitled One a.ka. V.A.K.A Sigur Rós - Untitled Three Sigur Rós - Untitled Four a.ka Nothing Song [dzięki Myśka..] Sigur Rós - Untitled Five - i reszta płyty "()", ale te szczególnie Sigur Rós - Ny Battery Sigur Rós - Svefn-G-Englar Sigur Rós - Ba Ba Nancy Wilson - Elevator Beat RJD2 - Making Days Longer Sage Francis - Crack Pipes Nirvana - Heart Shaped Box Silverchair - Anthem for the Year 2000 Led Zeppelin - Stairway to Heaven David Drew - Safety Love Myslovitz - Peggy Brown R.E.M - Loving My Religion U2 - Staring at the sun Fugees - Kiling me softly Mountain - Nantucket Sleighride R.E.M - Everybody hurts John Lennon - Imagine Edyta Bartosiewicz - Jenny Myslovitz - Długość Dźwięku Samotności Wilki - Son of the blue Sky U2 - Beautiful Day [przywołuje piękne wspomnienia, one smucą] Eagle Eye Cherry - Save tonight [-----||------] Dido - Thank You Toni Braxton - Un-Break My Heart Radiohead - Talk Show Host Limp Bizkit - Boiler Tab Two - Club Mambo Eldoka - Chodź ze mną Eldoka - Połamany Ludzik Eldoka - Plaża Gabriela Robin - Shehn-Vih Lahn Diglehs Chrono Cross OST - Reminiscence Chrono Cross OST - Reminiscence~Feelings Not Erased Chrono Cross OST - Radical Dreamers~Without Taking The Jewel Chrono Cross OST - Fragments Of Dreams Chrono Cross OST - Scars Left By Time Chrono Cross OST - Star-Stealing Girl Zero 7 - When It Falls Melanie Safka - Save me Jann Arden - Elsewhere Goo Goo Dolls - Sympathy Goo Goo Dolls - Iris Maaya Sakamoto & Shanti Snyder - You're Not Alone Gustavo Santaolalla - Do We Lose 21 Grams? Gustavo Santaolalla - Can Things Be Better? Gustavo Santaolalla - Can Dry Leaves Help Us? Gustavo Santaolalla - Can Light Be Found In The Darkness? Gustavo Santaolalla - When Our Wings Are Cut, Can We Still Fly? Yoko Kanno - Rakuen Yoko Kanno - Paradiso Yoko Kanno - Go to "Rakuen" Yoko Kanno - Strangers (Raj Ramayya) Yoko Kanno - Gravity (Maaya Sakamoto) Yoko Kanno - Could You Bite A Hand? Yoko Kanno - Heaven's Not Enough (Steve Conte) Yoko Kanno - Amore Amaro (Franco Sansalone) Yoko Kanno - Friends Yoko Kanno - Sold Your Soul Ike/Fokus/Rahim - 30.09.2000 Afu-ra - Whirlwind Thru Cities The Gathering - Broken Glass (Piano Version) Thomas Newman - Angella Undress Diox - Wątpie Jay-Z - 9th December Lorak/Gawer - Fortece Wersów K-Pax OST - Grand Central K-Pax OST - Bluebird i kilkanaście utworów z Final Fantasy VII. I tak właściwie wygląda moja playlista, niełatwo było ją skolekcjonować. Ponadto na płytach dużo rzeczy z lat 70.. Tutaj też kilka perełek się znalazło. Gdybym miał wybierać.. Wybrałbym top 15. Jak widać często Soundtracki. Są też utwory dla nastolatek zapatrzonych w romantyczne filmy.. Życie. Taki już jestem. Cos bym jeszcze dopisał pewnie.. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 06:52 |