Gdzie Znajduje Sie Hogwart
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Gdzie Znajduje Sie Hogwart
Black Syriusz |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 22 Dołączył: 26.05.2005 Skąd: Hogwart Płeć: Mężczyzna ![]() |
W górach w szkocji nad j. Loch Ness :dementi:nie musi być nad loch ness
![]() Ten post był edytowany przez Black Syriusz: 19.09.2005 09:27 |
![]() ![]() ![]() |
Xel |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 15.08.2005 ![]() |
QUOTE(estiej @ 13.09.2005 03:28) Przy okazji proszę zwrócić uwagę na ewidentny brak cmentarza (powinien być gdzieś po drodze do chatki No no tylko bez spojlerow ![]() QUOTE(kruk @ 13.09.2005 16:08) plan jest narysowany przez sama Jo wiec ukazuje okolice najlepiej. Dziwi mnie jednak oddalenie stacji Hogsmeade (tym razem nie popełniłam błędu) od miasteczka...jakos inaczej to sobie wypbrazałam. Estiej=> fajny kitel, już widze tłum śliniących się facetów chcących dąłączyć do tej szkoły:P Naczy w sumie pewnie w lini prostej do miasteczka nie jest daleko no ale po drodze jest pare ciekawych rzeczy jak niedzuze jeziorko, malo wazny zamek i takie tam. Po za tym przeciez czemu nie moze byc oddalona od miasteczka ? Nawet jesli stacja nie byla pierwotnie przeznaczona pod miasteczko to przeciez nie nazwa ja stacja Hogwart ![]() QUOTE(estiej @ 13.09.2005 16:30) Ja też wyobrażałem sobie to inaczej, bo stacja tak daleko od miasteczka po prostu nie ma sensu IMHO. Ale Jo wie lepiej. Przy takich pielęgniarkach, to chyba można się też nabawić choroby wieńcowej i ślepoty, nie tylko ślinotoku ![]() Ślepoty ? To chyba najgorsza z możliwych chorób przy takich pielęgniarkach ![]() Ten post był edytowany przez Xel: 13.09.2005 19:32 -------------------- Członek "The Marauders" - fanklubu Huncwotów
![]() Jacy są ludzie takie są ich marzenia... Only solution is a mental revolution... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:49 |