Gdzie Znajduje Sie Hogwart
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Gdzie Znajduje Sie Hogwart
Black Syriusz |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 22 Dołączył: 26.05.2005 Skąd: Hogwart Płeć: Mężczyzna ![]() |
W górach w szkocji nad j. Loch Ness :dementi:nie musi być nad loch ness
![]() Ten post był edytowany przez Black Syriusz: 19.09.2005 09:27 |
![]() ![]() ![]() |
Xel |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 15.08.2005 ![]() |
QUOTE(estiej @ 14.09.2005 03:07) 1. obecność cmentarza wyszła na jaw przy trzecim filmie, więc to żaden spojler. 2. stacje rzadko budowane są w szczerym polu, ale w Szkocji nie byłem to się nie znam. Dla mnie dziwne. 3. ślepota, hmm, nie straszyli Cię nią nigdy? ![]() 1. Chodziło mi o to skreślone ![]() ![]() 2.A Rosja to co ? ![]() 3.No tak księża którzy źle zrozumieli słowa papieża jeszcze w średniowieczu i głupi przesąd który dotrwał do dzisiejszych czasow. Jeżeli w tym sensie to tak ![]() ![]() QUOTE(kruk @ 14.09.2005 16:03) Jeżeli stacja jest bliżej Hogwaru to powinni ją nazwać Hogwart, prawda? ![]() ps. Ja też bym chętnie popatrzyłą na Josh'a:P To by była troche dekonspiracja szkoły jak na mój gust ale ciiii..... Przecież mugole mogą się zastanawiać skąd nazwa się wzieła jeśli... QUOTE(estiej @ 14.09.2005 16:21) Mnie zastanawia jeszcze taka rzecz, bo nie pamiętam, zamek jest niewidoczny dla mugoli, nie? Natomiast Hogsmeade? Stacja kolejowa? Linia kolejowa z Londynu? Nigdzie chyba nie ma takiej wzmianki, by mugole ich nie widzieli. Możliwe więc, że stacja w pewnym stopniu należy do świata mugolskiego i znajduje się przy mugolskim miasteczku, ale to czysta spekulacja. .... jesli wlasnie widza caly linie kolejowa, stacje i Hogsmeade. Chyba ze niedalko jest mugolskie miasteczko o tej samej nazwie ? Np. po drugiej stronie a wg. mugoli tam gdzie jest czarodziejskie Hogsmeade jest las lub dalej jezioro. I próbując się tam dostać zawsze błądzą gdzieś w lesie albo wychodzą nad jezioro. Kruk -> Z tego co zrozumiałem to ten w "kiltelku" to Ewan McGregor, a nie Josh ![]() -------------------- Członek "The Marauders" - fanklubu Huncwotów
![]() Jacy są ludzie takie są ich marzenia... Only solution is a mental revolution... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:22 |