Recesja.., co do diaska?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Recesja.., co do diaska?
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Parafrazując wspaniałe hasełko Lisa, zapytam: Co z tym forum? Recesja jakowa. Dupnie. Ja rozumiem, wakacje.. Ale od kilku miesięcy nie było tematu w którym bym zasiadł i napisal posta, zastanowił się nad nim 10 minut, naskrobał, poprawił, zedytował, podyskutował. Wchodze tu od pół roku i czytam. Aż mi się postować nie chcę. Rzeźnia masakra padaczka gołoledź twoja mama. Straszliwie. Nie to co bym zrzędził, ale jak checie to jak znajdę czas to podrzucę parę tematów do dyskusji. Albo Wy podrzućcie. I wogóle siema nowi. Cześciuwa. Miło mi Was poznać, ja to jestem taki ktoś, co się już powoli chce uważać za Żywą Legendę, a nią wcale nie jest. A starzy wyjadacze - co tam? co słychać? jak tam? jak się wiedzie? co dobrego? jak po wakacjach? u mnie rzeźnia. a, że hp.org.pl to już wstyd odwiedzać, to nie powiem.. zatęskniło się do starych czasów. i kuźwa bracia mody - nie kasować ino ino. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
![]() ![]() ![]() |
voldzia |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 20.08.2004 Skąd: Łódź Płeć: Kobieta ![]() |
Syriusz -> Nie wiem czy dziala czy nie dziala, nigdy nie próbowałam. I dalej twierdze, ze gdybys chcial sie zabic, to zamiast pytac sie jak 11-letni gowniarz, ktory szumnie nazywa siebie czlowiekiem z depresja, jak sie zabic, znalazlbys sobie co bys chcial. Wystarczy wpisac odpowiednie hasla w Google, ba, wystarczy rzucic sie z okna. Skomplikowane to nie jest.
Ja gdybym miala sie zabic to zrobilabym to po cichu, zamiast krzyczec na forum o porady. Wiesz, jak dla mnie to obnoszenie sie z myslami samobojczymi jest godne falen endżeli, ktorych hobby jest robienie sznytow, ulubionym zajeciem pokazywanie ich wszystkim dookola, a najwspanialszym tematem do rozmow gadanie o swoim nieszczesciu. Czlowiek z prawdziwa depresja siedzi cicho i nie szuka sposobu na piekna i szybka smierc, tylko na smierc jakakolwiek, a i to nie zawsze. Podtrzymuje opinie - gdybys chcial to bys znalazl, bez robienia wokol siebie szumu. A znałam blisko jednego samobójcę. I nie pytał się on o drogę, tylko sam jej poszukał. A Ty właśnie wydajesz się pytać, bez chęci jej znalezienia. Podkreślam, wydajesz, co nie znaczy że tak na pewno jest. A trucizny? Kurde, przecież z któregoś z Twoich wpisów wynika, że możesz już głosować, i w tym wieku, po iluś tam latach edukacji nie wiesz jakie są łatwo dostępne trucizny? Dziwne. Spróbuj rozwiązać problemy. Gdyby każdy młody człowiek dotknięty jakimś problemem zabijałby się byłoby dosyć pusto na świecie. Ach, ale zapomniałam, że wszystkim się wydaje, że ich problemy są wyjątkowe i ponad problemy wszystkich innych. Nie są, naprawdę nie są, chociaż jak wyżej wspomniany samobójca się zabił, też przemknęła mi po głowe myśl, że jestem ponadprzeciętnie pierdyknięta przez los. A jednak z czasem zrozumiałam, że tak nie jest, że życie się dalej toczy, pojawiają się nowe uśmeichy i nowe smutki, z czasem człowiek przyzwyczaja się do sytuacji. Ty też mógłbyś się przyzwyczaić zamiast gadać o samobójczych zamiarach. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:23 |