Zobaczcie To!, ...reklama HP and the Goblet of Fire
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zobaczcie To!, ...reklama HP and the Goblet of Fire
cedrik18 |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 15.08.2005 Skąd: Bełchatów ![]() |
Wejdźcie i oceniajcie: http://extratv.warnerbros.com/v2/news/0805/12/3/video.html
Jak dla mnie super ![]() A wy co sądzicie? |
![]() ![]() ![]() |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Mam
![]() ![]() Dumbledore: I'd like to make an announcement! Hogwarts will not only be your home this year, but home to some very special guests as well. Please welcome our friends from the North... the proud sons of Durmstrang! And now... the lovely ladies of Beauxbatons. ... Harry: I was just wondering if maybe you wanted to go to the Ball with me?... Prof. McGonagall: Mr. Weasly, place your right hand on my waist. Ron: Wha?... /Edit: spotkałam się z opiniami, że on tu mówi raczej Where?... (Gdzie?...) i po namyśle (oraz dwudziestokrotnym przesłuchaniu ![]() ![]() Padma Patil: Is that Hermione Granger?... With Viktor Krum? Ron: You're fraternizing with the enemy! Hermione: The enemy?! ... Dumbledore: Hogwarts has been chosen to host a legendary event... the Triwizard Tournament! Dumbledore: And now... the Champions selection! ... Viktor Krum! ... Fleur Delacour! ... Cedric Diggory! ... ... Harry Potter!! Ron: How did you do it? Harry: I didn't put my name in that cup! I don't want "eternal glory"! Ron: It's Mad-Eye Moody! Prof. Moody: Avada Kedavra... The Killing Curse... Only one person is known to have survived it... and he's sitting in this room. Sirius: People die in this tournament... ... Sirius: The devils are inside the walls!... ... Harry: So he's coming closer... I can feel him. Wormtail: The Dark Lord shall rise... again! Harry: Is it Voldemort? ... Hermione: Everything is going to change, isn't it...? ---------------------------------------------------------------------------- A ta postać w deszczu to chyba Mad-Eye Moody... No i Syriusz mam nadzieję nie będzie TAK wyglądał podczas całej rozmowy w kominku *modli się*?... W razie ktoś by chciał, to tu (mniejsze) i tu (większe) można sobie ściągnąć stop-klatki z trailera, czyli tak zwane capsy ![]() ----------------------------------------------------------------------------- Tłumaczenie (ja chyba nie mam co robić ![]() Dumbledore: Chciałbym coś ogłosić. Zamek Hogwart będzie przez ten rok domem nie tylko dla was, lecz również dla pewnych bardzo specjalnych gości. Powitajcie proszę naszych przyjaciół z północy... oto dumni synowie Durmstrangu! A teraz... wspaniałe panie z Beauxbatons. Harry: Zastanawiałem się czy nie miałabyś może ochoty pójść ze mną na bal?... Prof. McGonagall: Panie Weasley, proszę położyć prawą dłoń na mojej talii. Ron: Hę?... /Edit: ^ patrz przy wersji oryginalnej. Padma Patil: Czy to jest Hermiona Granger?... Ta z Wiktorem Krumem? Ron: Bratasz się z wrogiem! Hermiona: Wrogiem?! ... Dumbledore: Hogwart został wybrany na gospodarza legendarnego wydarzenia... będzie to Turniej Trójmagiczny! Dumbledore: A teraz... wybrani zostaną Reprezentanci!... Wiktor Krum! ... Fleur Delacour! ... Cedrik Diggory! ... ... Harry Potter!! Ron: Jak to zrobiłeś? Harry: Nie wrzuciłem mojego nazwiska do tego kielicha! Nie zależy mi na "wiecznej chwale"! Ron: To Szalonooki Moody! Prof. Moody: Avada Kedavra... Zaklęcie uśmiercające... Znam tylko jedną osobę, która je przeżyła... siedzi w tej sali. Syriusz: Ludzie giną w tym turnieju... ... Syriusz: Zło jest już w zamku (tu pozowliłam sobie na lekki dryf, bo ciężko wykombinować coś innego tak zupełnie bez kontekstu - devils to niby diabły, demony, ale o jakie demony mogłoby chodzić?) ... Harry: A więc się zbilża... Czuję go. Glizdogon: Czarny Pan powstanie znów! Harry: Czy to Voldemort? ... Hermiona: Wszystko się teraz zmieni, prawda?... Ten post był edytowany przez owczarnia: 20.09.2005 11:17 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 09:24 |