Recesja.., co do diaska?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Recesja.., co do diaska?
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Parafrazując wspaniałe hasełko Lisa, zapytam: Co z tym forum? Recesja jakowa. Dupnie. Ja rozumiem, wakacje.. Ale od kilku miesięcy nie było tematu w którym bym zasiadł i napisal posta, zastanowił się nad nim 10 minut, naskrobał, poprawił, zedytował, podyskutował. Wchodze tu od pół roku i czytam. Aż mi się postować nie chcę. Rzeźnia masakra padaczka gołoledź twoja mama. Straszliwie. Nie to co bym zrzędził, ale jak checie to jak znajdę czas to podrzucę parę tematów do dyskusji. Albo Wy podrzućcie. I wogóle siema nowi. Cześciuwa. Miło mi Was poznać, ja to jestem taki ktoś, co się już powoli chce uważać za Żywą Legendę, a nią wcale nie jest. A starzy wyjadacze - co tam? co słychać? jak tam? jak się wiedzie? co dobrego? jak po wakacjach? u mnie rzeźnia. a, że hp.org.pl to już wstyd odwiedzać, to nie powiem.. zatęskniło się do starych czasów. i kuźwa bracia mody - nie kasować ino ino. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
![]() ![]() ![]() |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Powodów recesji jest wiele, ale nie oznacza to że forum nie odrodzi się na nowow, tak jest zawsze. Możecie sobie gadać co chcecie ale jak pamietam że za czasów filoletowego forum (ruszyło od maja) na przełomnie listopada i grudnai był podobny topic i wszyscy sie żalili, że forum pada a Empire rzucił hasło żeby wszyscy przenieśli siena chat(sic!) Potem wszystko wróciło do normy. A terazdo metrium: Jesteśmy zbyt rozdrobnieni to nie sprzyja dyskusji. Widziałem wiele takich "ambitnych" forów gdzie było po 50 kategiori typu "Tematów 2, postów 9" Ludzie są zagubieniu, kultura powinna wrócić na TS, co ozywiłoby przy okazji resztę tematów bo mielibyśmy pełniejszy skład, FG powinno wchłonąć tematy newsów ze strony a potem takze tematy o VI tomie( po polskim wydaniu) Ożywiłoby to dyskusję, za duzo jest subforów organizacyjnych, fan-cicowcy za bardzo się odizolowali, dlatego trzeba by reaktywować TSFF i zrobić jeszcze pare fick.ów na forach FG i TS. to jedyne lekarstwo, trzeba się ścieśnić, bo inaczej nie wyjdzie żadna dyskusja.
-------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:03 |