Dorosłość
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Dorosłość
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Z góry przepraszam za rymy
![]() Nie płakać Kiedy płaczą drzewa Kłaniać się gdy kto inny śpiewa Suchymi rękoma obierać świat. Śmiać się tam gdzie ludzka wiara o marzeniach mówić to sen, to mara Zeschłymi ustami pić uschnięty świat. A na kominie strach ma dwie skrzynie A na kominie strach. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ostatnia zwrotka mogłaby spokojnie funkcjonować jako niezależny twór =)
I to ona mi się najbardziej podoba. Dawno nie komentowałam wierszy swoją drogą i trochę mi tego było brak. Pierwsze co zrobiłam, to weszłam na Twój wiersz, bo one jak zwykle nie zawodzą. Miło, że ktoś jeszcze ze "starej ekipy" tu jest i pisze. Zastanawia mnie tylko gdzie wywiało resztę. Ale, ale. Ja tu się rozgaduję nie na temat, a Chińczyków coraz więcej. Rymy zgrzytają jak piasek w zębach, ale Twoje wiersze mają taką magicznę moc, że takie koślawości nabierają uroku. I jeszcze wrócę do tej trzeciej zwroteczki (co ją umiem na pamięć już). Pobudziło mi wyobraźnię. Jakbym umiała malować (a jestem niestety kaleka w tym kierunku), to z pewnością już malowałabym ów strach. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 07:39 |