Gdzie Znajduje Sie Hogwart
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Gdzie Znajduje Sie Hogwart
Black Syriusz |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 22 Dołączył: 26.05.2005 Skąd: Hogwart Płeć: Mężczyzna ![]() |
W górach w szkocji nad j. Loch Ness :dementi:nie musi być nad loch ness
![]() Ten post był edytowany przez Black Syriusz: 19.09.2005 09:27 |
![]() ![]() ![]() |
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(kruk @ 18.09.2005 12:43) Mojka szkolka jest nowa a wiatr hula po korytarzach jak nie wiem. Ja bym chciała chodzic do szkoły w starym budynku (no nie musi byc od razu zamek, moze byc taki przedwojenny) Niestyety nie wybieram sie na polibude (gmach główny robi wrażenie) tylko na uniwerek gdzie jest nowiusienki budyneczek... Moja szkoła w przyszłym roku kończy 40 lat i jakoś w niej nie wieje. A wręcz czasem jest za gorąco(może to ldatego, że niedawno ja ocieplali ![]() ![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:19 |